Doğuma Hazırlık 13 haftalık cinsiyet oluşmuşmudur.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
42
arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim dün dr.muayene oldum fakat doktor bacak arası boş görünüyo dedi henüz belli değil dedi bu nedemek oluyo şimdi çoğu arkadaşım 3 ayken bile cinsiyetini öğreniyo acaba benim bebeğim kızmı çünki pipi daha erken görünüyo die biliyorum bana yardım edermisiniz.

oluşmuştur tabiki.benim oğlum 11hafta 3 günlükken belli olmuştu.iyi bir doktor ve iyi bi ultrason lazım görünmesi için.

bence biraz daha bekle bana 13+4 te etrafca çok övülen bi radyoloji uzmanı erkek dedi sonra 16 haftada kız olduğu anlaşıldı

bence biraz daha bekle bana 13+4 te etrafca çok övülen bi radyoloji uzmanı erkek dedi sonra 16 haftada kız olduğu anlaşıldı

canım dr.genelde sölemek istemiyo yanılmamak için ben ısrar ettim yine sölemedi artık bir ay beklicez .

iyi bir jinekolog 11.haftada anlar

bende etrafımda çok duydum 3 ayda belli olanları ama dr.ısrarlarıma rağmen sölemedi bacak arası boş görünüyo deyince acaba kız olabilme ihtimali olabilirmi diye ümitlendim tabi ilk çocuğum erkekde kızda hiç farketmez ama gönlümden geçen kız hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin

çok erken bencede . yanılma payı çok çok var.
yani zaten iki seçenek var. kafadan atsa bile %50 tutturacak dr
benzetip bir yorumda bulunur ama kesin demez diyemez yani bu hafta için. nette bak bir istersen 11 haftalık kız ve erkek organları neredeyse aynı boyutta 16. haftada daha kesin bişey söyleyebilir bence

bende dun doktordaydım benım bebegım 12 haftalık doktora sordum 16 haftalık oldugunda soylıcem dedı.. benım ılk bebegım oldugu ıcın hayırlı saglıklı olsunda kız erkek fark etmes :) yınede ınsan merak edıyor

aslında 3 aylıkken belli oluor genelde ama tabi dr. tecrübeside çok önemli bende 13 haftalıkken oğlum olacağını öğrendim..17.ci haftada da kesinleşti..yani bacak arası boş deme durumu yok...sanırım bi prensesin olucak..allah gönlüne göre versin...

canım benim doktrum ısrarım üzerine 11. haftada bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söylemişti
ama daha cinsel organı belirmedi belirtilerine göre anlarız demişti inceledi uzun uzun kız dedi doğru çıktı

ayyy ne güzel şeyler sölüyorsunuz öle umarım allah herkesin gönlüne göre verir pazartesi tekrar gidicem dr.yine ısrarla soracam yine sölemezse başka bir dr.gitmeyi düşünüyorum.

Ben 12 hafta 2 günlük iken ikili test için doktoruma gittiğimde doktorum %90 kız dedi

Kızlarr banada doktorum 13 haftalıkken erkek dedi hattaa dedim ileri doğru değişirmi yani yanılma ihtimali varmı diye.Sonra pipisinin fotoğrafını çekti gösterdi:)))))

seliss sen nasıl hamile kaldınn canımm
regldenn sonra sık sık birliktelik istiyordunn değilmii

biz adetten sonra hergün birlikte olduk ve ben o ay hamile kaldım şuan 31 haftalık hamileyim ve allah kısmet edrese mart başında bir oğlum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…