Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de böyleydi. Doktor yüzde yetmiş demiş ama ben yüzde doksan diyorum
Bence de erkek bebisiniz:)
Bence pipi o![]()
Benimki de boyleydi derken? Sizdemi erken donemde pozisyonundan hemen anlamistiniz oglunuzu?Benimki de böyleydi. Doktor yüzde yetmiş demiş ama ben yüzde doksan diyorum
Hayırlı olsun. Siz yine de alışveriş için acele etmeyin
Ayyyy çüküne bak haahhakesinlikle pipi benceeee maşallah sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Haklisiniz ama ne zaman disari ciksam gozum kayiyor ay bunu aliyim sunu aliyim bari cinsiyet bilsem ufak seyler alirimBence de erkeğe benziyor ama benden size tavsiye alışverişlerinizi daha ileri haftalarda yapın
Canım çok haklısın sen bilirsin kötü tecrübe yaşayıp aldıkları elinde patlayan biri olarak söylüyorum ki şu anlık alma çok erken ben şu an 26 haftada olmama rağmen hiçbir şey almadımHaklisiniz ama ne zaman disari ciksam gozum kayiyor ay bunu aliyim sunu aliyim bari cinsiyet bilsem ufak seyler alirim![]()
Cok uzuldum bende yasadim maalesef o yuzden sanki belirli bi sureyi atlatinca bu sefer daha bi rahatlik ve heyecan geldi ama tabii ki risk her zaman varCanım çok haklısın sen bilirsin kötü tecrübe yaşayıp aldıkları elinde patlayan biri olarak söylüyorum ki şu anlık alma çok erken ben şu an 26 haftada olmama rağmen hiçbir şey almadım
Evet. Bacak arasında böyle bir çıkıntı vardı. Tam 13 haftalık bile değildi.Benimki de boyleydi derken? Sizdemi erken donemde pozisyonundan hemen anlamistiniz oglunuzu?![]()