13.haftada bebek hareketleri

saatici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
29
3
30
Kızlar ara ara kasıgımda değişik bir his oluyor sanki bebeğim gibi :) damar atması gibi hafif hafif vuruyor çok değişik bir şekilde acaba bebek hareketlerimidir ?

Ilk bebegimi 19-20 haftamda hissetmistim canım. Ama olabılır heralde unuttum bende :D

17.haftada hissetmistim bende ama kucukken yuz ustu yattigimda tik tik tik kasigimda bisi atardi belkide bebistir bilemiyorum :)

13.haftada ben hissedilecegini zannetmiyorum.
19.haftada bagirsak hareketi gibi hissediliyordu.
21.haftadan itibaren belirginlesti.

Kızlar ara ara kasıgımda değişik bir his oluyor sanki bebeğim gibi :) damar atması gibi hafif hafif vuruyor çok değişik bir şekilde acaba bebek hareketlerimidir ?
Normalden farklı şeyler hissediyosan bebek olabilir canım. Bende ilk 13.haftada iki gün ard arda hissetmştm bidahada taa 17.haftada bir gün hissttm. Doktorumda olablcgni soyledi. Erken gibi ama herkesin farkli yapisi var. ee doktorlarda olabilir diyosa tamamdr

Canım merhaba. İkimizin doğumu aynı gözüküyor. Hatta aynı gün. Senin mide bulantilarin var mı ? Ben çok fena haldeyim ya

Canım merhaba. İkimizin doğumu aynı gözüküyor. Hatta aynı gün. Senin mide bulantilarin var mı ? Ben çok fena haldeyim ya
Canım benim oldu bitti mide bulantım olmadı çok şükür :) ama seninkide bu hafta bıçak gibi kesilecektir muhtemelen merak etme

Back
X