13. Hafta cinsiyet

Bencede kiz gibi ama kizlarda yanilma payi olabiliyor sonradan da gosterebiliyor

Alakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleşti allahtan pek bir sey almamıştım
Ay inanmıyorum bana da kemik yapısı kıza benziyor dedi 13 haftalik 15 erkek oldu dahada degisirmi sizce

Ay inanmıyorum bana da kemik yapısı kıza benziyor dedi 13 haftalik 15 erkek oldu dahada degisirmi sizce
Bizim bebek utangacti cok göstermiyordu yanilmis olmalari ondan olabilir. Ayrintili da pipisini görmesem inanmazdım bu kadar seyden sonra

Ya bende ayrintiliya gireyim en iyisi kafam karışıyor kıza alıstim erkek oldu bilmiorum ki ya hayırlısı artık

13 haftalik ben anlamiom hiç nub felan anliyosaniz yorum yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG-20230114-WA0004.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 643
Bu arada kızlar hiç bisey hissetmiyorum .4 aylik ol cam sizce normal mı. Ilk kızım 3 buçuk aylikken oynuyordu hissediyordum hatta 3 aylik ti bu hiç bir şey

Banada bakabilirmisiz bir kız bir erkek oluyor bebeğim anlamadik sizinde fikirlerinizi alayim bi güzel anneler. Anne adayları ❤

Eklentiler

• IMG-20230114-WA0004.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 396
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…