- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Bencede kiz gibi ama kizlarda yanilma payi olabiliyor sonradan da gosterebiliyorMerhaba arkadaşlar bu benim ilk hamileliğim o yüzden çok bilgim yok, bugün 12+4 de ikili ultrason yapıldı doktor cinsiyeti ne hissediyorsun dedi açıkçası içime herhangi bir şey doğmuyor yani kız yada erkek diye. Doktorum benim içime kız doğuyor haberin olsun dedi. Çok sevindim ama sonrasında kime söylesem hemen moda girme o sadece bi tahmin daha belli olmaz diyorlar. Erkek bebek kendini erken gösterir kızı 16. Haftaya kadar zor görüyorlar nasıl hemen söylemiş falan dedi yani şimdi kız dedi ama sonradan yanılma gibi bir payı var mı ? Çok mu erken cinsiyet için. Üstelik doktor çok sevindiğimi görünce yine de herkese söyleyip pembe şeyler alma hemen netleşsin , bana da bu zamanlar kız demişlerdi şimdi oğlum var dedi , ama 3 kez de üstüne basarak kız gibi görüyorum dedi. Açıkçası herkesin yorum yapması biraz böyle kafamı karıştırdı. Kız yada erkek asla farketmez sonuçta kızımda yok oğlumda ama insan ilk gebelik heyecanıyla bilip herkese söylemek istiyor sanırımböyle öğrenip sonradan cinsiyet değişen doktoru yanılan var mı ? Eskiler de çokmuş bu durum ama şimdi cihazlar çok gelişmiş olma diye umuyorum. Bu Arada fotoğrafta yüklüyorum belki sizde bi tahminde bulunursunuz
Hepsi farklı doktorlar en sonuncu doktorun cihazı iyiydi ayrıntılı ultrasonda gördü gösterdi pipisiniMerak ettim cihaz mı eskiydi yada hepsini farklı doktorlarmı söyledi
Ay inanmıyorum bana da kemik yapısı kıza benziyor dedi 13 haftalik 15 erkek oldu dahada degisirmi sizceAlakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleştiallahtan pek bir sey almamıştım
Erkek dediler simdideKiza benziyor
Bizim bebek utangacti cok göstermiyordu yanilmis olmalari ondan olabilir. Ayrintili da pipisini görmesem inanmazdım bu kadar seyden sonraAy inanmıyorum bana da kemik yapısı kıza benziyor dedi 13 haftalik 15 erkek oldu dahada degisirmi sizce
Kaç aylık hamilesinizBizim bebek utangacti cok göstermiyordu yanilmis olmalari ondan olabilir. Ayrintili da pipisini görmesem inanmazdım bu kadar seyden sonra
30. HaftadayımKaç aylık hamilesiniz
Ya az kalmış allah ustunuzde dursun inşallah günleriniz hizlica geçsin bebeğinize kavusun. Hayırlı evlat olsun sizlere canım30. Haftadayım
Amin çok teşekkür ederim duaların icin. Allah hepimize hayirli evlat nasip etsinYa az kalmış allah ustunuzde dursun inşallah günleriniz hizlica geçsin bebeğinize kavusun. Hayırlı evlat olsun sizlere canım
Yapi olarak kiz gibiydi ama nasip canim detayli taramada tam anlaminda belli olur 19. HaftaErkek dediler simdide
Ultrason resmini varmi 13 haftalik bakalım benziomu ultrasonlarYapi olarak kiz gibiydi ama nasip canim detayli taramada tam anlaminda belli olur 19. Hafta
Bu rahatlıkla erkektir kız buNasıl durmuş anne karnında nasıl rahat şekle bakbüyük ihtimalle kız canım
Size yazacaktım yanlış oldu 13 haftalik ultrason varsa atarsanız bi karsilastiralim benziolarmi .Amin çok teşekkür ederim duaların icin. Allah hepimize hayirli evlat nasip etsin
Bana mi dediniz .Bu rahatlıkla erkektir kız bu
Yok balım, arkadaş nasıl rahat yatmış annesinin karnında dediği için ben bebeğe bu kadar rahatsa kesin erkektir demek istedimBana mi dediniz .
Ben de yeniyim hiç su msjlsr anlamiyom hepsi karisioYok balım, arkadaş nasıl rahat yatmış annesinin karnında dediği için ben bebeğe bu kadar rahatsa kesin erkektir demek istedim