- 30 Mayıs 2015
- 4.680
- 10.493
- 33
çok teşekkür ederim canım amiiiinAy canım benim kıza benzetim Allah tamamına erdirsin
Amiin teşekkür ederizAllah tamamına erdirsin inşallah daha net foto varsa atarmısın ayrıca crl de yazar onu da çekersen tahminde bulunabilecem
11+6Kaç haftalık canım ayrıca crl de nuba göre bakacam
Erkek canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimAmiin teşekkür ederizcrl 59.05 12 hafta 3 gün. Elimizde net sadece bu fotosu var malesef birkaç tane de ilk haftalarda resim var
Amiin canım sağlıcakla kavuşuruz hissiyatım kızdı bakalım netleşirse paylaşırımErkek canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sağlıkla gelsin inşallahAmiin canım sağlıcakla kavuşuruz hissiyatım kızdı bakalım netleşirse paylaşırım
Merhaba hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallah. Benim doktorum nerdeyse 4 aylik olacak hala soylemedi. Yani kiza benziyo dedi sadece ama net bisey soylemiyo. 1 ay sonra ya cagirdi tekrar ama o zamana kadar nasil sabredicem bilemiyorumMerhaba arkadaşlar bu benim ilk hamileliğim o yüzden çok bilgim yok, bugün 12+4 de ikili ultrason yapıldı doktor cinsiyeti ne hissediyorsun dedi açıkçası içime herhangi bir şey doğmuyor yani kız yada erkek diye. Doktorum benim içime kız doğuyor haberin olsun dedi. Çok sevindim ama sonrasında kime söylesem hemen moda girme o sadece bi tahmin daha belli olmaz diyorlar. Erkek bebek kendini erken gösterir kızı 16. Haftaya kadar zor görüyorlar nasıl hemen söylemiş falan dedi yani şimdi kız dedi ama sonradan yanılma gibi bir payı var mı ? Çok mu erken cinsiyet için. Üstelik doktor çok sevindiğimi görünce yine de herkese söyleyip pembe şeyler alma hemen netleşsin , bana da bu zamanlar kız demişlerdi şimdi oğlum var dedi , ama 3 kez de üstüne basarak kız gibi görüyorum dedi. Açıkçası herkesin yorum yapması biraz böyle kafamı karıştırdı. Kız yada erkek asla farketmez sonuçta kızımda yok oğlumda ama insan ilk gebelik heyecanıyla bilip herkese söylemek istiyor sanırımböyle öğrenip sonradan cinsiyet değişen doktoru yanılan var mı ? Eskiler de çokmuş bu durum ama şimdi cihazlar çok gelişmiş olma diye umuyorum. Bu Arada fotoğrafta yüklüyorum belki sizde bi tahminde bulunursunuz
Erkek sanki nubu yukarda gbMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz
Benim doktorum da %90 kız dedi bir ay sonra tekrar bakarız dedi yanılma payı olabilir mi yüzdeyi çok verdi kafama takıldı 17 haftamda söyledi bu aradaDoktorlar keşke netleşmeden ağızlarını açmasalar cinsiyet konusunda. Çünkü anneleri beklentiye sokmuş oluyorlar. Kıza alışıyorsun sonra erkek çıkıyor ya da erkeğe benzetiyor kız çıkıyor vs.
Benim doktorum 16+4te yorum yapmıştı sanırım. Zaten ondan önceki yorumları dikkate almamak gerek.
Bana kesinlikle kız demişti. Kesin görmediği sürece değişme durumu var. O yüzden siz biraz daha bekleyin
Nasıl bakılıyor rica etsem bana da bakabilir misinizKaç haftalık canım ayrıca crl de nuba göre bakacam
11+2 günlük doktorum dün kıza benzettim dedi ama kesin konuşmadı ne kdar eminsiniz dediğim de yüzde 51 dedi :)) sonra kalkarken dalga geçti hatta sen kendine kız ismi bul falan diye sizce ne
Kiza benziyorRica etsem bana da bakarmisin kadınların meraki..hemde çok eğlenceli iyiki varsınızEki Görüntüle 3185469
Alakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleştiMerhaba arkadaşlar bu benim ilk hamileliğim o yüzden çok bilgim yok, bugün 12+4 de ikili ultrason yapıldı doktor cinsiyeti ne hissediyorsun dedi açıkçası içime herhangi bir şey doğmuyor yani kız yada erkek diye. Doktorum benim içime kız doğuyor haberin olsun dedi. Çok sevindim ama sonrasında kime söylesem hemen moda girme o sadece bi tahmin daha belli olmaz diyorlar. Erkek bebek kendini erken gösterir kızı 16. Haftaya kadar zor görüyorlar nasıl hemen söylemiş falan dedi yani şimdi kız dedi ama sonradan yanılma gibi bir payı var mı ? Çok mu erken cinsiyet için. Üstelik doktor çok sevindiğimi görünce yine de herkese söyleyip pembe şeyler alma hemen netleşsin , bana da bu zamanlar kız demişlerdi şimdi oğlum var dedi , ama 3 kez de üstüne basarak kız gibi görüyorum dedi. Açıkçası herkesin yorum yapması biraz böyle kafamı karıştırdı. Kız yada erkek asla farketmez sonuçta kızımda yok oğlumda ama insan ilk gebelik heyecanıyla bilip herkese söylemek istiyor sanırımböyle öğrenip sonradan cinsiyet değişen doktoru yanılan var mı ? Eskiler de çokmuş bu durum ama şimdi cihazlar çok gelişmiş olma diye umuyorum. Bu Arada fotoğrafta yüklüyorum belki sizde bi tahminde bulunursunuz
Merak ettim cihaz mı eskiydi yada hepsini farklı doktorlarmı söylediAlakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleştiallahtan pek bir sey almamıştım