13. Hafta cinsiyet

Allah tamamına erdirsin inşallah daha net foto varsa atarmısın ayrıca crl de yazar onu da çekersen tahminde bulunabilecem
Amiin teşekkür ederiz crl 59.05 12 hafta 3 gün. Elimizde net sadece bu fotosu var malesef birkaç tane de ilk haftalarda resim var

Eklentiler

• 20221206_151217.jpg
    168,8 KB · Görüntüleme: 563
Merhaba hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insallah. Benim doktorum nerdeyse 4 aylik olacak hala soylemedi. Yani kiza benziyo dedi sadece ama net bisey soylemiyo. 1 ay sonra ya cagirdi tekrar ama o zamana kadar nasil sabredicem bilemiyorum

Benim doktorum da %90 kız dedi bir ay sonra tekrar bakarız dedi yanılma payı olabilir mi yüzdeyi çok verdi kafama takıldı 17 haftamda söyledi bu arada

Rica etsem bana da bakarmisin kadınların meraki..hemde çok eğlenceli iyiki varsınız

12 haftamda doktorum kız görüyorum dedi ben 12 haftayı erken bulduğum için asla heveslenmedim kızıma hamileyken 14 haftada bilmişti doktor ve değişmedi hiç ama bu gebeliğimde 16 hafta da cinsiyette sürprizler var deyip erkek olduğunu söyledi yani bu haftalarda bilmek mümkün olsa da netleştirmek için erken siz yine hemen heveslenmeyin biz kızımdan ötürü kıza heves ediyorduk sanırım o yüzden alıştırmadığım halde kendimi ben bile şaşırdım alışmak zor oldu

Merhaba önce sağlıkla gelsin.12+5 ikili tarama ultrason yorum tahmin yaparmisiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_20230110_183524.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 418
Alakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleşti allahtan pek bir sey almamıştım

Alakasi bile yok erkek bebek erken gösterir falan diye. Bana 13. Haftada kız dediler 15te erkek 17de kiz 19da detaylida erkek oldugu kesinleşti allahtan pek bir sey almamıştım
Merak ettim cihaz mı eskiydi yada hepsini farklı doktorlarmı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…