- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi katinaizmir
-
Sizce benimki neyNub teorisine göre kız
Nub çıkıntısını göremedim. Başka resim var mı?Sizce benimki ney
Nub a göre kız canımMerhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Kız gibiMerhabalar.benimde tahmin edermisiniz 12+6
Pek anlamam ama kız gibi hissettimBenim için de tahminde bulunabilir misiniz lütfen
Teşekkürler yorumunuz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinPek anlamam ama kız gibi hissettim
Rica ederim, bu arada benim netleşti bugün, kız geliyorTeşekkürler yorumunuz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahRica ederim, bu arada benim netleşti bugün, kız geliyor
Amin ins. Evet ilk olacak nasipseSağlıkla kucağınıza alın inşallahilk çocuğunuz mu?
Bu arada 16.haftadan önce teoride kalıyor tahminler, ben hiç anlamam gönlünüzden geçen neyse sağlıkla kavuştursunTeşekkürler yorumunuz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Bu arada 16.haftadan önce teoride kalıyor tahminler, ben hiç anlamam gönlünüzden geçen neyse sağlıkla kavuştursun
Amin inşallah tabiki öyle takdir Allah'ın. Benim iki kızım var gönül tabiki değişik istiyor ama dediğim gibi hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlar tüm bebişler inşallahBu arada 16.haftadan önce teoride kalıyor tahminler, ben hiç anlamam gönlünüzden geçen neyse sağlıkla kavuştursun
Merhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?cinsiyeti ogrenebildiz mi ? Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.. benim bebeğim de 11 haftalık çok merak ediyorum yorumlar misinizzz
Benimde 13 haftalık ikili taramada erkege benzettim dedi ama görüntü net degil keseden anlayan cıkarmıMerhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?