- Konu Sahibi katinaizmir
-
sanki pipisi var.
fakat benim kolaylikla gordugum pipiyi doktor takla atarak gorurdu.o yuzden pipi olmayabilir.
2li de cinsiyet söylenmedi mi?Merhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Hayır malesef emin olamadığı için bir sonraki kontrole kaldı2li de cinsiyet söylenmedi mi?
Perinatolog muydu gittiğiniz doktor ? Bana 12. Haftamda söyledi emin sekildeHayır malesef emin olamadığı için bir sonraki kontrole kaldı
Hayır perinatolog değildiPerinatolog muydu gittiğiniz doktor ? Bana 12. Haftamda söyledi emin sekilde
İmkanınız varsa perinatologlar genelde söylüyorlar. Diğer olaya gelirsek doktor anlayamamış cinsiyetini burdan herhangi biri hiç anlamaz bence=(Hayır perinatolog değildi
Ya tabi ki öyle, kimi teorilere göre tahmin yapılıyor ben de onu rica ettim.İmkanınız varsa perinatologlar genelde söylüyorlar. Diğer olaya gelirsek doktor anlayamamış cinsiyetini burdan herhangi biri hiç anlamaz bence=(
Kalp atışına göre de tahmin yapıyorlar (bilimsel olmamakla beraber) 140 üstüyle kız diyorlar bana kız dedi Benimki 12. Haftada 171di mesela sizin?Ya tabi ki öyle, kimi teorilere göre tahmin yapılıyor ben de onu rica ettim.
Baktım şimdi bendeki görüntülerde göremedim bu bilgiyi, ben de hiç sormadım herşey yolunda dediğinde.Kalp atışına göre de tahmin yapıyorlar (bilimsel olmamakla beraber) 140 üstüyle kız diyorlar bana kız dedi Benimki 12. Haftada 171di mesela sizin?
Baktım şimdi bendeki görüntülerde göremedim bu bilgiyi, ben de hiç sormadım herşey yolunda dediğinde.
Yaa maşallah
Sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi inşMerhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Hiç anlamam ama kız gibi hissettimKızlar bende bugün gittim fakat erken dedi çok heyecanliyim sizce görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?