13. Hafta %90 kız dedi sizce ?

Elfbysl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
312
69
23
Merhabalar 13 haftadayız cinsiyeti öğrenmek için gittik ve %90 kıza benziyor bir çıkıntı var ama o yanıltıyor dedi bizi tecrübelerimize dayanarak kız dedi sizce de kızmı erkeğe dönermi benim hep hissettiğim kızdı

Eklentiler

• IMG_4067.png
    324,7 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_4068.png
    388,3 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_4069.png
    281,5 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4072.png
    326,9 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_4071.png
    306,2 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_4070.png
    262,6 KB · Görüntüleme: 136
bence de kız. erkek bebekler bu haftalarda çok net belli ediyor kendilerini

Siz daha önce de kız demiştiniz bi önceki ultrasonda dönmez herhalde bu saatten sonra dönebilirmi
valla detaylı ultrasona kadar bizimkine kesin gözüyle bakamamıştık kızlarda yanılma ihtimali daha çok oluyor. ama bizim oğlan 16+5te cok net göstermisti kendini pozisyonuna bağlı yani biraz. sağlıkla gelsin insallah

Benim bu haftalarda hiç çıkıntı yoktu 16'da çük belirdi ngmg değişebilir bence ama kız gibi geldi bana da

Hayırlısı bakalım inşallah ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında

Net kız. Ben de 12. Haftada öğrendim tam bacak arasından testisi belli oluyordu. İlk fotoğraftaki iki bacaksa ortası boş kız bebek hayırlı olsun

Meraba hanımlar, ben 16 . Haftada cinsiyeti öğrenmek için gittiğimde kız dedi doktor, biz erkek hissediyorduk hatta ben emindim. Doktor dedi pipi göremiyorum kız dedi.20. haftada gittiğimde başka bı doktor çıkıntı görüyorum erkek olabilir ama emin değilim dedi. 26.haftada gittiğimde doktor yüzde yüz erkek dedi. Hayırlısıyla gelsin inşallah.cikinti varsa acele etmeyin biraz bekleyin derim. Ama gönlünüzdeki neyse Rabbim onu nasip etsin.

İyi günler hanımlar 14+3 de doktora gittim doktor erkek gibi dedi ama sırtı dönüktü kenardan bakabildi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi 2 oğlum var bı kızım olsun çok istiyorum tabi hayırlısı sağlıklısı olsun da ama hep kız hissettim belirtilerde öyle yanılma olabilir mi kıza döner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…