Merhabalar 13 haftadayız cinsiyeti öğrenmek için gittik ve %90 kıza benziyor bir çıkıntı var ama o yanıltıyor dedi bizi tecrübelerimize dayanarak kız dedi sizce de kızmı erkeğe dönermi benim hep hissettiğim kızdı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13. Hafta %90 kız dedi sizce ?
- Konu Sahibi Elfbysl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
karından muayenede göstermedi alttan ultrasonda daha net görür gibi oldubence de kız. erkek bebekler bu haftalarda çok net belli ediyor kendilerini
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
bence kız ya ama öyle benziyor.karından muayenede göstermedi alttan ultrasonda daha net görür gibi oldu
Siz daha önce de kız demiştiniz bi önceki ultrasonda dönmez herhalde bu saatten sonra dönebilirmibence kız ya ama öyle benziyor.
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
valla detaylı ultrasona kadar bizimkine kesin gözüyle bakamamıştık kızlarda yanılma ihtimali daha çok oluyor. ama bizim oğlan 16+5te cok net göstermisti kendini pozisyonuna bağlı yani biraz. sağlıkla gelsin insallahSiz daha önce de kız demiştiniz bi önceki ultrasonda dönmez herhalde bu saatten sonra dönebilirmi
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.134
- 528
Hayırlısı bakalım inşallah ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslındavalla detaylı ultrasona kadar bizimkine kesin gözüyle bakamamıştık kızlarda yanılma ihtimali daha çok oluyor. ama bizim oğlan 16+5te cok net göstermisti kendini pozisyonuna bağlı yani biraz. sağlıkla gelsin insallah
Evet kemik yapısı vs de kızı andırıyorBenim bu haftalarda hiç çıkıntı yoktu 16'da çük belirdi ngmg değişebilir bence ama kız gibi geldi bana da
- 28 Mart 2023
- 1.757
- 1.359
- 53
- 31
Net kız. Ben de 12. Haftada öğrendim tam bacak arasından testisi belli oluyordu. İlk fotoğraftaki iki bacaksa ortası boş kız bebek hayırlı olsunMerhabalar 13 haftadayız cinsiyeti öğrenmek için gittik ve %90 kıza benziyor bir çıkıntı var ama o yanıltıyor dedi bizi tecrübelerimize dayanarak kız dedi sizce de kızmı erkeğe dönermi benim hep hissettiğim kızdı
Meraba hanımlar, ben 16 . Haftada cinsiyeti öğrenmek için gittiğimde kız dedi doktor, biz erkek hissediyorduk hatta ben emindim. Doktor dedi pipi göremiyorum kız dedi.20. haftada gittiğimde başka bı doktor çıkıntı görüyorum erkek olabilir ama emin değilim dedi. 26.haftada gittiğimde doktor yüzde yüz erkek dedi. Hayırlısıyla gelsin inşallah.cikinti varsa acele etmeyin biraz bekleyin derim. Ama gönlünüzdeki neyse Rabbim onu nasip etsin.
- 11 Mayıs 2023
- 73
- 18
- 8
- 26
İyi günler hanımlar 14+3 de doktora gittim doktor erkek gibi dedi ama sırtı dönüktü kenardan bakabildi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi 2 oğlum var bı kızım olsun çok istiyorum tabi hayırlısı sağlıklısı olsun da ama hep kız hissettim belirtilerde öyle yanılma olabilir mi kıza döner mi
- 12 Eylül 2022
- 60
- 8
- 16
- 28
Sizinkinde bacak arası boş muyduBenim bu haftalarda hiç çıkıntı yoktu 16'da çük belirdi ngmg değişebilir bence ama kız gibi geldi bana da
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.134
- 528
Boş görünüyorduSizinkinde bacak arası boş muydu