13 GÜNLÜK GECİKME VE Beta Hcg DEĞERİ. YARDIM!

almera_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
4
0
86
39
Merhabalar.. Seneleeer öncesinden Kadınlar Kulübünün aktif kullanıcılarındandım.Ve seneler sonra tekrar gelip bu konuyla ilgili danışacağım aklıma gelmezdi
Ovulasyon testleriyle yumurtlamamı takip ederek günleri değerlendirdim. Ve bir ay içerisinde 2 defa yumurtlama yaşadım. Reglimin 3 gün gecikmesinde (6 Nisan) kan testi yaptırdım ve 343 küsur çıktı. Hesaplamalarıma göre de o gün 4+3 tü. Doktora gitmedim 5 haftadan sonra kese görünür diye .Ve gün aşırı kan değerlerime de baktırmadım. Ta ki bugüne kadar (16 nisan) . 6 Nisan'da 343 olan değerim,10 gün sonra 560 lardaydı. Bu değerleri anlayamadım .Kimyasal gebelik olabilir mi? Ya da o 10 gün içinde beta değerim yükselip sonra düşüşe geçmiş olabilir mi? Ya da 2. Yumurtlamam da döllenme olmuşsa geç döllenme kaynaklı olabilir mi? Kafamda deli sorular. Yarın doktora gideceğim.Umarım güzel şeyler duyarım ama içime fena kurt düştü

kimyasal yada dış gebelik olabilir. degeriniz artip dusmus olabilir biran once doktora gorunmenizde fayda var

Kimyasal ya da dış gebelik olabilir lekelenmeniz var mı

Hayır lekelenmem yok Herhangi bir kanama yok. Bat'tan birkaç gün önce yerleşme kanaması gibi lekelenme yaşadım. O kadar. Şu an zaten regl gecikeli 14 gün kadar oldu

.mart ayinda 187 cikti doktor saglikli artis yok dedi 2 gun snra gel bidaha bakalim dedi 1000 gormesi gerekiyor dedi sonra deger dusmeye basladi doktor kimyasal dedi kan yoluyla atilacak dedi benim adetime 6 gun gecikme vardi yAnlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…