- Konu Sahibi Umutherzaman
-
Kaç canım süt hormonun fazlası da görüşten süt gelmesine sebep oluyormuş o hormon en kolay duzelenlerdenSebebini öğrendim kızlar haber vereyim dedim proklatin hormon yuksekliginden kaynakliymis kahverengi lekeler.
69 çıktı proklatin canim diger hormonlar gayet normal sasirdim daha doktora sonuc göstermedim.testere disli aslan pencesi ne ilk defa duyuyorum testereyi? Bazilari ilac icince düşüyor sonra tekrar yükseliyor demis. Ben bir gebelik kaybi da yasamistim 7. Haftada acaba prolaktinden miydi? Gene hamile kalsam gene mi kayip olacak endiseliyimKaç canım süt hormonun fazlası da görüşten süt gelmesine sebep oluyormuş o hormon en kolay duzelenlerden
İlaç + testere disli aslan pencesi yap
15 gün günde iki bardak kaynat iç bütün hormonları dengeler
Inan hic göğsümden süt gelmedi simdiye kadar ama adet öncesi ve sirasinda yumurtlamada hep agrir.Kaç canım süt hormonun fazlası da görüşten süt gelmesine sebep oluyormuş o hormon en kolay duzelenlerden
İlaç + testere disli aslan pencesi yap
15 gün günde iki bardak kaynat iç bütün hormonları dengeler
69 çıktı proklatin canim diger hormonlar gayet normal sasirdim daha doktora sonuc göstermedim.testere disli aslan pencesi ne ilk defa duyuyorum testereyi? Bazilari ilac icince düşüyor sonra tekrar yükseliyor demis. Ben bir gebelik kaybi da yasamistim 7. Haftada acaba prolaktinden miydi? Gene hamile kalsam gene mi kayip olacak endiseliyim
Sebebi prolaktinde değilmiş canım ilaç ictim hala geçmedi akıntılar foto bu sefer ıstmosel dedi sezeryan sonrası oluşan keside biriken kan dedi. Başka doktor polipe benzer bir şey gördüm histeskopi yapalim dedi. Yani bir şey geçmeden diğeri çıkıyor.sen ne yaptinCanım endişelenme
Bu en kolay Duzelenlerden hormon korkma
Şimdi bende endometriosis vardı yani çikolata kisti prolaktin hormonum 88 di
Doktor göğsünden süt geliyor.mu demişti
Sonrasında ameliyat oldum yavaş yavaş düştü 2 3 ayda
Şu an dün. Olcturdum 15 di
Ve anlık değişen bir hormon diye.okumustum heyecanlandıginda bile yüksek cikabiliyormus
Testereyle gelelim bir ot aktaran al suyu kaynat bir tutam at demlensin iç günde 2 kez 15 gün Boyunca tüm hormonları düzenliyor
Prolaktine gelelim canım süt hormonu doktor bana böyle demişti eskiler süt koruyor derler ya emziren kadınlarda özellikle ilk aylarda gebe kalmiyorlar korunmasız ilişkide
Sebebi bu hormon demişti bu hormonun yükselmesi demek vücudun kendini hamile sanması demekmiş ya da yeni doğum yapmış kabul etmesi
Bu nedenle hamile hisseden vücut hamile kalamiyor gebelige engel olması bu yüzden
Bunlar kaba tabir halk dilinde doktorun anlatımı bi ilac düşürüyor muhtemel doktorun vermiştir
Bu süreçte de testere dişli aslan pencesi ni kullan allahın izniyle ile sağlığına kavusursun
Sanirim hamilesin çok sevindim. Tam 1 yıl önce konusmustuk. Polipini aldiripta mi hamile kaldin ?Canım endişelenme
Bu en kolay Duzelenlerden hormon korkma
Şimdi bende endometriosis vardı yani çikolata kisti prolaktin hormonum 88 di
Doktor göğsünden süt geliyor.mu demişti
Sonrasında ameliyat oldum yavaş yavaş düştü 2 3 ayda
Şu an dün. Olcturdum 15 di
Ve anlık değişen bir hormon diye.okumustum heyecanlandıginda bile yüksek cikabiliyormus
Testereyle gelelim bir ot aktaran al suyu kaynat bir tutam at demlensin iç günde 2 kez 15 gün Boyunca tüm hormonları düzenliyor
Prolaktine gelelim canım süt hormonu doktor bana böyle demişti eskiler süt koruyor derler ya emziren kadınlarda özellikle ilk aylarda gebe kalmiyorlar korunmasız ilişkide
Sebebi bu hormon demişti bu hormonun yükselmesi demek vücudun kendini hamile sanması demekmiş ya da yeni doğum yapmış kabul etmesi
Bu nedenle hamile hisseden vücut hamile kalamiyor gebelige engel olması bu yüzden
Bunlar kaba tabir halk dilinde doktorun anlatımı bi ilac düşürüyor muhtemel doktorun vermiştir
Bu süreçte de testere dişli aslan pencesi ni kullan allahın izniyle ile sağlığına kavusursun
Anladım canim çok geçmiş olsunSebebi prolaktinde değilmiş canım ilaç ictim hala geçmedi akıntılar foto bu sefer ıstmosel dedi sezeryan sonrası oluşan keside biriken kan dedi. Başka doktor polipe benzer bir şey gördüm histeskopi yapalim dedi. Yani bir şey geçmeden diğeri çıkıyor.sen ne yaptin
Hayır canım 1 cm boyutundaydı aldirmadim çikolata kisti miyom ve poliple tüp bebek yaptım tuttu çok sukur doğum için gün sayiyorum 34. Haftadayım canim darısı başına olsun.insallahSanirim hamilesin çok sevindim. Tam 1 yıl önce konusmustuk. Polipini aldiripta mi hamile kaldin ?
Süper morel oldun valla canım. Normalde bunları aldırmadan doktorlar tüp bebek yaptırmıyor demek ki senin doktorun böyle uygun görmüş şimdi doğumda temizlerler hepsini. Hayırlı olsun canım hakkında sağ salim.kucağına alırsın inş bebisini.Hayır canım 1 cm boyutundaydı aldirmadim çikolata kisti miyom ve poliple tüp bebek yaptım tuttu çok sukur doğum için gün sayiyorum 34. Haftadayım canim darısı başına olsun.insallah
Kısmet olursa normal doğum istiyorum canımSüper morel oldun valla canım. Normalde bunları aldırmadan doktorlar tüp bebek yaptırmıyor demek ki senin doktorun böyle uygun görmüş şimdi doğumda temizlerler hepsini. Hayırlı olsun canım hakkında sağ salim.kucağına alırsın inş bebisini.
Polip ve kistin peki hamile iken bir zarar verdi mi ayrı ilaç kullandın mi canım? Birde hamile kalmadan önce şişlik oluyor muydu midende falanKısmet olursa normal doğum istiyorum canımtemizlemeleri zor öyle olursa sende yılma allahın izniyle oluyor hayal et ve hayalini yasa
Göbek gibiyse evet hafiften oluyordu ama kıstım de miyom da 1 cm di polipte 4 mmPolip ve kistin peki hamile iken bir zarar verdi mi ayrı ilaç kullandın mi canım? Birde hamile kalmadan önce şişlik oluyor muydu midende falan
Evet hamilelikte küçülürmus. Allah ol derse oluyor ya kim ne derse desin.Göbek gibiyse evet hafiften oluyordu ama kıstım de miyom da 1 cm di polipte 4 mm
Boyutları küçük olduğu için doktor almayalım bunların bir zararı yok dedi bebeğe de şimdilik bir zararı olmadı hatta doktor bebek onları yok etmiş olabilir bile dedi
Bende soğan suyu yapicam korkuyorum başka şeylerde var çünkü ıstmosel vb şeyler. Ama inan ıyi bir doktor bulup net bir sebep ogrenemedim. Senin de mide şişliğin oluyor mu benim sürekli sis ozellikle yemeklerden sonraBenimde adetim de bu sikayetler oldugunda doktora gittim rahim kalinligi dedi ilac verdi işe yaramadi. Kurtaj oldum be biyopsi sonucuna gore polip cikti. Yani polip muaynede gorunmeyebilirmis oyle birsey olabilir mi acaba.. Kurtajdan sonra adetim normale döndü
Acikcasi ben neye ugradigimi anlamadim zaten bir anda ogrendim sonra kurtaj oldum. Simdi o sikayetlerim yok cok sukur. Bende cok fazla kahverengi akinti oluyorduBende soğan suyu yapicam korkuyorum başka şeylerde var çünkü ıstmosel vb şeyler. Ama inan ıyi bir doktor bulup net bir sebep ogrenemedim. Senin de mide şişliğin oluyor mu benim sürekli sis ozellikle yemeklerden sonra
Bende de adetten sonra siyaha yakın camurumsu akıntı geliyor.Acikcasi ben neye ugradigimi anlamadim zaten bir anda ogrendim sonra kurtaj oldum. Simdi o sikayetlerim yok cok sukur. Bende cok fazla kahverengi akinti oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?