• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13. Gun 12 mm yumurta polikistik over

Hanimeli9089

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
59
47
8
34
Bugun adetimin 13. Gunu. Solda bir tane 12mm yumurtam gelismis sadece ,polikistik over var. Cuma tekrar kontrol icin cagardi doktor gec buyuyebilir dedi bu sekilde olup catlatma ignesiyle hamile kalan var mi?

Bugun adetimin 13. Gunu. Solda bir tane 12mm yumurtam gelismis sadece ,polikistik over var. Cuma tekrar kontrol icin cagardi doktor gec buyuyebilir dedi bu sekilde olup catlatma ignesiyle hamile kalan var mi?
Her ay femara ile büyüyen yumurtalar aşılama yapalım dediğimiz var 13 mm de kaldi, asla büyümedi. Gecen ay. O kadar uzuldum nasıl olur dedim. Vucut her ay ayni tepkiyi vermez dedi doktorum. 12 mm de kalirsa sorun yok arkadaşım diger ay ya ilaci degistirirsiniz ya da dozunu arttırsınz olur🙏 içini ferah tut 🍀
Bu ay 18 mm oldu, aşılamam yapıldı, gün sayıyorum 🥰

Pko var bende de. Klomen ve catlatma iğnesi 3 kere kullandım yumurtalarım zorla büyüyüp çatliyordu ise yaramadı.. c life macun kullandım çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım araştır derim inşallah şifa olur sanada

Her ay femara ile büyüyen yumurtalar aşılama yapalım dediğimiz var 13 mm de kaldi, asla büyümedi. Gecen ay. O kadar uzuldum nasıl olur dedim. Vucut her ay ayni tepkiyi vermez dedi doktorum. 12 mm de kalirsa sorun yok arkadaşım diger ay ya ilaci degistirirsiniz ya da dozunu arttırsınz olur🙏 içini ferah tut 🍀
Bu ay 18 mm oldu, aşılamam yapıldı, gün sayıyorum 🥰
Insallah guzel haberler alirsiniz🥰🤲

Back
X