Bebek Beslenmesi 13 Aylık Kızım Emzirmeden Uyumuyor . Yardım Lütfen.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mehtap8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
23
0
36
İstanbul
Merhaba;

13 Aylık Bir Kızım Var. Akşam Saat 8 Gibi Yatıyor. Yatmadan Önce Biraz Muhallebi Yedirip Ardından Emzirip Yatırıyorum.
Gece En Az 2-3 Kere Kalkıyor. Ve Gece Kalktığında Tekrar Uykuya Emzirmeden Geçmiyor Mecburen Emzirip Yatıyorum.

Doğru mu? Yapıyorum Bilmiyorum.

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

hiç doğru yapmıyorsun bence canım cunku benim 26 aylık bi kızım var ve bende sürekli senin gibi uyutuyordum emzirerek gecede uyanınca yine emmeden uyumuyordu bende o uyku sersemliğiyle emziriyordum tekrar uyuym diyeve şimdi kızım 26 aylık emzirmeyi bıraktım şimdi biberonda devam sütü içiyor ve elinde biberon olmadan kesinlikle uyumuyor üstelik gece uyanıncada istiyor gecen gün doktora gittiğimizde doktor artık biberonu bırakmasını söyledi kızım yemek yemiyordu çünkü kaç gündür bıraktırmaya çalışıyorum biberonu ama imkanı yok biberon olmadan uyumuyor ağlıyor doktorda küçüklükten beri böyle alıştırmışsın şimdide onu istiyor diyo ne yapacağımı bilmiyorum bende

Canim.biborobdaki sut miktarina su eklemeye basla gun gectikce cogalt zamanl begenmeyip kendi birakmak isticektir

Canim.biborobdaki sut miktarina su eklemeye basla gun gectikce cogalt zamanl begenmeyip kendi birakmak isticektir

teşekkür ederim canı bunu bugün nettede okudum bunu araştıra araştıra alim oldum zaten uyguluycam birde biberona bir kaç kez sevmediği birseyler koyun bir daha ıstemez biberonu yazıyordu inşallah işe yarar cokk sagoll

Teşekkürler Cevaplar İçin Fakat 13 Ay İçinde Bir Kerede Olsa Biberon Kullanmadım. Dolayısı İle Gece Emziriyorum.

Gece Kalktığında Emzirmeden Tekrar Uyumasını Nasıl Sağlarım. Biberon Kullansaydım Dedikleriniz Gereçli Yapılabilir.

.

canım zaten bende bebegımı emzirdim zaten emerek uyuduğu için şimdi biberon ıstıyor emzirmeyı bıraktığım için bebeğin uyandığında gece altına bak ıslatmışmı yoksa bi problem yok demektir ışığı açmadan ya kucağında yada ayağında yavaş yavaş sallamak gerekmiş ve kesinlikle onunla konuşmamak arkadaşım oyle yapmış bilmiyorum senin işine yararmıı ilerde sende emzirmeyi bıraktığında mutlaka biberona başlayacaksın sut veya devam sutu verecelsın bebeğin emerek uyumaya alıştığı için bu defada senden gece biberon ısteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…