- 27 Eylül 2018
- 293
- 102
- 103
- 28
Artık çok üzülüyorum pkoluyum 70 kiloyum bebeğimiz olmuyor esimde sikinti yok ya sadece pkodan mi.cocuk olmuyor düşündükçe çıldırıcam.subat 2019dan beri her ay adet oluyordum o sure zarfinda 2 kere klomen kullandım iğne yapmadık.ama olmadı olmuyor.son adet 2 ekim doktor klomen vermişti 11 ekimde kontrole gittim solda 1 tane yumurta gelişmiş iğne yapmayalım dedi ilişki önerdi ama doktorun dediği gün değil ondan 2 gün sonra ilişki oldu bazı sebeplerden.sonrasi da 2 3 günde 1oldu.neyse adetler düzenli diye sev8ndim tabi ama ağustos adeti oldum sonra eylül.adetini olmadım.umutlandim ama 2 ekimde adet oldum simdi kasim adetini bekliyorum hastalik yonunden cok.cektim Rabbimin gucune gitmesin ama bari kolay evlat sahibi olsaydim herseye gogus gerdim ama bu canimi cok yakiyor.benden sonra evlenenlerin 2.cocugu olcak ama benim olmuyor.bugunde dikkat ettim ani kalkinca falan kasiklarima bicak saplanir gibi oluyo bilmiyorum kisttenmi yoksa gebelik olab8lir mi bilmiyorum boşa umutlanmaktan yoruldum