13 Aralık transfer olanlar 🌸

Veee ben tüp bebek transferimi oldum kızlaaar , var mı bugün transfer olan 🙈 gören eden olursa lütfen bana dua edin bebeğim bana sımsıkı tutunsun beni bırakmasın 🙏

yirmibesekim yirmibesekim sen de bugün oldun dimi , nasılsın 🌹
İnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyle 🤲🏼🤲🏼

Evet bende oldum 10 da çok şükür şimdi 12 gün beklemek kaldıııııı nasıl geçecek zamannnnn 🙈🙈🙈

İnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyle 🤲🏼🤲🏼

Evet bende oldum 10 da çok şükür şimdi 12 gün beklemek kaldıııııı nasıl geçecek zamannnnn 🙈🙈🙈
Ben de senden 1 buçuk saat sonra oldum ☺️

Bana da 12. Gün kan vermemi söylediler ama 10. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum dayanamam ki 😁
Şimdi beklemek kalıyor bi tek 🙈🙈

Ben de senden 1 buçuk saat sonra oldum ☺️

Bana da 12. Gün kan vermemi söylediler ama 10. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum dayanamam ki 😁
Şimdi beklemek kalıyor bi tek 🙈🙈
Hayırla tamamlanır inşallah 🙈
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyee 🙈 benimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun 🌹🌹🤲🏼

Hayırla tamamlanır inşallah 🙈
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyee 🙈 benimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun 🌹🌹🤲🏼
Amin ☺️ çok hareketsiz kalmak iyi değil diyorlar , ben bugün ve yarın biraz dinlenmeyi tercih edicem ama yarın bi ara dışarı çıkıp gelicem çok yorulmadan, ama sonra hareketsiz kalmayı düşünmüyorum senin aklında ne var kuzum napmayı düşünüyorsun:)

Amin ☺️ çok hareketsiz kalmak iyi değil diyorlar , ben bugün ve yarın biraz dinlenmeyi tercih edicem ama yarın bi ara dışarı çıkıp gelicem çok yorulmadan, ama sonra hareketsiz kalmayı düşünmüyorum senin aklında ne var kuzum napmayı düşünüyorsun:)

evet öyle diyorlar çok hareketsiz kalmak da iyi değilmiş ama ben bugün yarın bir de öbür gün dinleneyim diyorum sonra artık rutin işime devam ederim kendimi çok yormadan bu arada kabak çekirdeği içi badem ceviz fındık yiyorum aklında bulunsun sen de bunlardan bol bol ye hele ilk üç gün çok önemliymiş 🤲🏼

Hayırlısı olsun ikinize de inşallah bebişlerimiz bizimledir tüm bu sıkıntıları bi günde unutturur bize 🥰

X