- Konu Sahibi nehiremirhan
-
canım inanmayacaksınınz ama cinsiyet aslında altıncı haftasında belli olmaya başlıyorrr bu kadar endişe neden benim arkadaşım 11 haftasında öğrenmiştii ilerleyen zamanlardaa tekrar tekrar sorarsın caınm yaaa dert etmeeee bu arada benimde oğlum olacak inşallah sağlıklı bir şekildee elleri ayakları düzgün sağlıkları yerinde olsunda gerisinin önemi yok canım yaa
beraber büyürler dedik
benımde ılk erkek cocugum olsun ıstıorum .. dıger cocuklarımın abısı olsun basında
canım yanlış anlama yaa ben tersleme niyetinde söylemedim ama ultrason uzmanıysa ki öyledir bir daha muayendee tekrar sorarsın ki ozaman daha da net olurr
kac cocuk var kızmı erkekmı?
bir sonraki muayenede 5 aylık olacak bugün 14 haftalık oldu dediğin gibi kesinleşir heralde yok canım ben yanlış anlamadım teşekkür ederim yoruma ihtiyacım var açıkcası
[buyuduklerı zaman tek basına yollamam beraber gıderler
bu.zamanda.yalnız.çocuk.sokağa.salınmaz.:)
merhabalar ben 13+4 günlük hamileyim 3 doktorda erkek dedi ama çok erken emin olamıyorum 1 kızım var 19 aylık önce sağlıklı hayırlı evlat diliyorum allahtan fakat erkek olursa süper olacak:))fotoğrafını koyuyorum yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Eki Görüntüle 532259 Eki Görüntüle 532259
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?