13+4 günlük hamileyim fotosunu koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum

bu bebek erkekmi?kızmı?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
canım inanmayacaksınınz ama cinsiyet aslında altıncı haftasında belli olmaya başlıyorrr bu kadar endişe neden benim arkadaşım 11 haftasında öğrenmiştii ilerleyen zamanlardaa tekrar tekrar sorarsın caınm yaaa dert etmeeee bu arada benimde oğlum olacak inşallah sağlıklı bir şekildee elleri ayakları düzgün sağlıkları yerinde olsunda gerisinin önemi yok canım yaa

bende takıntı yapmış değilim elbette erkek dedi
doktorda hatta biri doçent bakalım hayırlısı

canım yanlış anlama yaa ben tersleme niyetinde söylemedim ama ultrason uzmanıysa ki öyledir bir daha muayendee tekrar sorarsın ki ozaman daha da net olurr

canım yanlış anlama yaa ben tersleme niyetinde söylemedim ama ultrason uzmanıysa ki öyledir bir daha muayendee tekrar sorarsın ki ozaman daha da net olurr

bir sonraki muayenede 5 aylık olacak bugün 14 haftalık oldu dediğin gibi kesinleşir heralde yok canım ben yanlış anlamadım teşekkür ederim yoruma ihtiyacım var açıkcası

bir sonraki muayenede 5 aylık olacak bugün 14 haftalık oldu dediğin gibi kesinleşir heralde yok canım ben yanlış anlamadım teşekkür ederim yoruma ihtiyacım var açıkcası

benimkii göstermedi beş buçuk aylıktı öğrendik sıpa göstermedi üç boyutlu ultrasonda öğrendikk yaa orada bile uğraştırdıı

cnm saglıklı olsun bak bnde hamıleyım ama basıma gelmeyen kalmadı tarksusal dıye hormon hapı kullanmısım bebegın cınsıyetınde problem olmaı-ıhtımalı var yanı cıft cınsıyt dopplerde bakılıcak var daha günüme sonlandırılıcak belkıde saglıkı olsun bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…