How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

13+4 günlük hamileyim fotosunu koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum

bu bebek erkekmi?kızmı?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

nehiremirhan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
14
0
16
Bursa
merhabalar ben 13+4 günlük hamileyim 3 doktorda erkek dedi ama çok erken emin olamıyorum 1 kızım var 19 aylık önce sağlıklı hayırlı evlat diliyorum allahtan fakat erkek olursa süper olacak:))fotoğrafını koyuyorum yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum $emirhan.jpg $emirhan.jpg

canım ben hayatta anlamam bu fotolardan ama 3 doktorda öle dediyse tamam daha aklını kurcalama yakışıklı bir damat geliyor inşallah ..allah kucağına almayı nasip etsin ve 1,5 aylık bu taze gelinede versin:)
bende erkek istiyorum sağlıklı hayırlı bakalım

baktim ama cok zor anlamak....

ama bence erken söylemis gibime geliyor.ben 15.haftamda bile hic bi doktor su an belli olmaz dedi...cünkü yanilma ihtimali cok yüksek...

ama insaallah sen ne istiyosan o olsun....:16:

neden bu kadar cinsiyete önem veriyosun öenmli olan hayırlı ve sağlıklı olması değil mi

Neden bilmiyorum ama içimden kız gibi geçti:) fotodan bişi anlamam sadece içimden geçen bu fakat doktor öle dediyse öledir :D

ben hiç anlayamadım canım ama kız annesi olmakda süper kızım 1ş5 aylık şimdiden elbiseler etekler giydirmeye taçlar takmaya başladım çok güzel oluyo kızları giydirmesi çok eğleniyorum ben kızımla allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin maşallah :)

;26881575]ben hiç anlayamadım canım ama kız annesi olmakda süper kızım 1ş5 aylık şimdiden elbiseler etekler giydirmeye taçlar takmaya başladım çok güzel oluyo kızları giydirmesi çok eğleniyorum ben kızımla allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin maşallah :)[

benimde

Back