Doğuma Hazırlık 13+3 haftalık hamileyim bebeğim kız mı erkek mi çok merak ediyorum tevrübeli hamişler fikri olan???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana arkadasim muz yeyip gitmemi soyledi..bebek duzeliyormus..herseyini gosteeiyormus aklinda bulunsun denemeni tavsiye ederim.bende oyle yapacagim
canim cok tesekkur ederim.mutlaka deniyecegim valla napicami.bilmedim haftaya cuma gidecegim sabhtan yemeye baslarim.artik.muzlari bakalim.ise yarayacakmi:KK76:

canim cok tesekkur ederim.mutlaka deniyecegim valla napicami.bilmedim haftaya cuma gidecegim sabhtan yemeye baslarim.artik.muzlari bakalim.ise yarayacakmi:KK76:
Insallah işe yarar ben pzts gidecegim bende deneyecegim..faydasini gorursem soylerim mutlaka

pink2 pink2 bak bu da fotomuz oglumuz olacakmis..darisi sana canim mutlaka dene muzu...

Eklentiler

• 20160627_161416-1.webp
    20160627_161416-1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 102
pink2 pink2 bak bu da fotomuz oglumuz olacakmis..darisi sana canim mutlaka dene muzu...
canımmm cok sevındım hayırlı olsun cuma gıdeegım bende mutlaka yıyecegımm cok saol gelınce hastaneden yazıcam bende sana ..cok sevındım tekrardan :)) nede guzel tam bacak arasını acmıs :KK70:darısı basımaa

Insallah canim darisi sana..seninki de ayirir bacaklarini kolay kolay gosterir annesi..haberini bekliyorum canim

Kuzum cok sevindimmm gözün aydinn Rabbim sag salim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim... Senin Gönlünün Muradi oldu darisi bana insallah Dua et tatlim benimde hayirli saglikli kizim olsun insallah..

Kuzum cok sevindimmm gözün aydinn Rabbim sag salim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim... Senin Gönlünün Muradi oldu darisi bana insallah Dua et tatlim benimde hayirli saglikli kizim olsun insallah..
Allah gonlunun muradini versin canim saglikli hayirli prensesin olsun...insallah saglikla hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin

Bu yil erkek yili gercektende.
Benimde bir oglum olucakmis
Bide kizim vardi demeyin keyfime. :)
Rabbim herkesin gonlundekini saglikla nasip etsin
Buarada 15 haftalik tam
110 grm
72mm
1 hafta onde gidiyor dedi
Okadar kusmaya ragmen

12 haftalıkken erkek olduğunu ögrendim:)

Back
X