13.10.2012 nişanımız..

nişan tarihinizi görünce yazmadan geçmek istemedim..benim hayatımın en anlamlı evetinin olduğu gündür o gündür

çok çok beğendim fotolarınızı,şaçınızın rengi modeli,nişan kıyafetiniz

Multluluklar dilerim Allah tamaına erdirsinn elbisenin altını begenmedim sadece onun haricinde herşey mükemmel sende çok güzel olmuşsunnn

Multluluklar dilerim Allah tamaına erdirsinn elbisenin altını begenmedim sadece onun haricinde herşey mükemmel sende çok güzel olmuşsunnn

ben en cok altını beğenmıstım dıktırırken ama tabı herkesın beğenısı tesekkur edrım yınede..

maşallah herşeyi çok beğendim, Allah nazarlardan saklasın
saçını özellikle beğendim, peki akşama kadar bozulma oldu mu?
düğünde açık model istiyorum da bozulmasından çekiniyorum

maşallah herşeyi çok beğendim, Allah nazarlardan saklasın
saçını özellikle beğendim, peki akşama kadar bozulma oldu mu?
düğünde açık model istiyorum da bozulmasından çekiniyorum

öncelikle çok teşekkür ederim ..saçıma gelince ne yalan söyliyim biraz saldı tabiki ama bunda kır çekimine gidip orda çok hareket halinde olmamızın ve saçımı eski tip makineye değilde maşayla yapmalarının etkisi büyük eğer salık bi model düşünüyosan mutlaka eski tip makinesi olan bi kuaför bulmanı tavsiye ederim canım..mutluluklar sanada

muhteşem bir çift Allah nazardan saklasın ömür boyu mutluluklar

mutluluklar canım :) allah nazarlardan saklasın :) bu arada saç rengine bayıldım süper bir renk arabadaki fotoğrafından gözlerimi alamadım :) çok yakışmış sana :)

Çok güzel olmuşsunuz maşallah, Allah tamamına erdirsin.

ay ayy pek hossunuz:) nişanlıkta cok güzel ve cok yakısmış, mutluluklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…