• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( :(

Fikoderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
107
40
48
31
Bugün Özel hastanede alttan muaneyede bebeğimin kalp atışının duyulmadığını öğrendim.İnanin moralim çok bozuk kürtaj çokmu zor birde evde dusurenlerde kan kaybı fazlamı oluyor açıkçası bazı yorumlardan çok korktum kanama aşırı oluyo ağrı ve kasilma çok oluyor diye :( birde benim rahimde perde vardı sanırım düşükten sonra onuda Özel hastanede yada devlette aldiracagim.Çok acı oluyormu arkadaşlar .Kusura bakmayın çok soru sordum şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim .İnşallah sizin bebekleriniz bari sağlıklı doğar :(❤️ #rahimdeperde #kürtaj #düşük

Bugün Özel hastanede alttan muaneyede bebeğimin kalp atışının duyulmadığını öğrendim.İnanin moralim çok bozuk kürtaj çokmu zor birde evde dusurenlerde kan kaybı fazlamı oluyor açıkçası bazı yorumlardan çok korktum kanama aşırı oluyo ağrı ve kasilma çok oluyor diye :KK43: birde benim rahimde perde vardı sanırım düşükten sonra onuda Özel hastanede yada devlette aldiracagim.Çok acı oluyormu arkadaşlar .Kusura bakmayın çok soru sordum şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim .İnşallah sizin bebekleriniz bari sağlıklı doğar :KK43:❤️ #rahimdeperde #kürtaj #düşük
Kaç haftalık hamilelik 10 haftaya kadar duymayan çok var

7+4 oldu :KK43: ama hiç kıpırtı dahi yok ultrasyonda doktor baktı en azından kalp kıpırtisi olması lazım dedi ve gelişmemiş çok küçük :KK43:
Hmm gelişmemişse saglıksızdır gelişim olup kalp atışı olmasa biraz daha bekleyin derdim hakkınızda hayırlısı olsun kolay atlatırsın inşallah rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin

Bişey Dicem eşimin akrabasina bikac ay önce doktor gel kürtaj yapalım kalp atışı yok virt zirt dedi

İnanın ben yaptırma kürtaj, doktor değiş vesaire Dedim doktorum çok iyi dedi değişmek istemedi filan derken zaman geçti
Bebeğin kalbi atıyor olarak çıktı
İyiki o gün kürtaja gitmedi benle konuştuktan sonra kürtaja gidecekti 🤷şuan bebiş doğdu ucaylik

Bugün Özel hastanede alttan muaneyede bebeğimin kalp atışının duyulmadığını öğrendim.İnanin moralim çok bozuk kürtaj çokmu zor birde evde dusurenlerde kan kaybı fazlamı oluyor açıkçası bazı yorumlardan çok korktum kanama aşırı oluyo ağrı ve kasilma çok oluyor diye :KK43: birde benim rahimde perde vardı sanırım düşükten sonra onuda Özel hastanede yada devlette aldiracagim.Çok acı oluyormu arkadaşlar .Kusura bakmayın çok soru sordum şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim .İnşallah sizin bebekleriniz bari sağlıklı doğar :KK43:❤️ #rahimdeperde #kürtaj #düşük
Geçmiş olsun cnm Allah birdaha yaşatmasın ilk 10 haftalık gebeliğim de evde yaptım dusugu ağrılı ve sancılı bir surecti zordu benim düşük başladığı için kürtaja almamislardi bir ilaç verip eve gondermislerdi kürtaj daha kolay cnm düşük yapmaktan

Bende dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Bugün kürtaj oldum genel anestezi ile. Hiç ağrım sızım olmadı. Zaten ağrı kesici iğne yapıyorlar. Korkmayın Allah yardımcınız 💐

Bende dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Bugün kürtaj oldum genel anestezi ile. Hiç ağrım sızım olmadı. Zaten ağrı kesici iğne yapıyorlar. Korkmayın Allah yardımcınız 💐
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebeliginiz hemen oluşur :(

Evet özelde oldum 3000 tl 💐 inşallah teşekkür ederim 🥰
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun inśalallah Tekraren sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder ALLAHım .HCG benim 72500 olmuş nasip 1 haftadır 7bin düşmüş meraktan HCG testi verdim belki demeyeyim diye ama sonuç hüsran 31 Aralık'ta son kez ultrasonla bakılıp kürtaja karar verilecek özel hastane arastircaz bizde hem perde ameliyatı hemde kürtaj için eşimde yeni işten çıkmıştı anliyacagin uygun yer arastircaz mecbur ama lokal olmak istemiyorum korkuyorum :KK43:

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun inśalallah Tekraren sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder ALLAHım .HCG benim 72500 olmuş nasip 1 haftadır 7bin düşmüş meraktan HCG testi verdim belki demeyeyim diye ama sonuç hüsran 31 Aralık'ta son kez ultrasonla bakılıp kürtaja karar verilecek özel hastane arastircaz bizde hem perde ameliyatı hemde kürtaj için eşimde yeni işten çıkmıştı anliyacagin uygun yer arastircaz mecbur ama lokal olmak istemiyorum korkuyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun kardeşim. Bende öyle bi umut doktor doktor dolaştım ama ömrü yokmuş 😢 Lokal nasıl olur bilmiyorum ama genel anestezi baya iyi boşuna korkmuşum. Allah bi kapı açar gönlünü ferah tut ❤️

Ben de dun ayni sebepten dolayi kurtaj oldum bebek gelismemis malesef :( benim de rahmimde perde vardı 1 kimyasal gebelik yasadim bi de bunu yasadim sonuc olarak perde ameliyati olmaya karar verdim biraz toparlaninca.. perde bebegin beslenmesine engel oluyormus. perdeden dolayi damarlara kan akisi gitmedigi icin bebek beslenemiyor ve gelişmiyor malesef

Ben de dun ayni sebepten dolayi kurtaj oldum bebek gelismemis malesef :KK43: benim de rahmimde perde vardı 1 kimyasal gebelik yasadim bi de bunu yasadim sonuc olarak perde ameliyati olmaya karar verdim biraz toparlaninca.. perde bebegin beslenmesine engel oluyormus. perdeden dolayi damarlara kan akisi gitmedigi icin bebek beslenemiyor ve gelişmiyor malesef
Aynen malesef doktor perde ameliyatını 1.5 2 ay sonra yaparız dedi bende kürtaj olalı 7 gün bitti bugün :/.2 gündür pıhtı geliyor kanamada bugün ağrım yok şükür son pıhtı gelince bugünlük agrim bitti.Ayaklarim çok ağrıyor pıhtı düşmeden önce şimdi ağrısı geçti.Devlette genel anesteziyle oldum ben ilk 3 gün kanama çok azdı son 2 gündür pihtili bakalım yarın nasıl olacak umarım ağrım olmaz

Aynen malesef doktor perde ameliyatını 1.5 2 ay sonra yaparız dedi bende kürtaj olalı 7 gün bitti bugün :/.2 gündür pıhtı geliyor kanamada bugün ağrım yok şükür son pıhtı gelince bugünlük agrim bitti.Ayaklarim çok ağrıyor pıhtı düşmeden önce şimdi ağrısı geçti.Devlette genel anesteziyle oldum ben ilk 3 gün kanama çok azdı son 2 gündür pihtili bakalım yarın nasıl olacak umarım ağrım olmaz

Back