129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
herkese merhaba,
yıllardır neler çektim bu kilolardan bir bilseniz,al ver,al verlerle geçen bir ömür..yaşım 32,
1 kızım var 2,5 yasında..
hayatım boyunca hep kıloluydum ama hamılelıkle zırve yaptı,ilk zamanlar güzel gitti diyetlerim.hamılelıklte aldıklarımın bir kısmını vermiştim..ama 6 aylık ücretsiz izin almamla birlikte evde geçen 9 aylık süreçte resmen çıldırmış gibi yedim..çok uzun zaman sonra evdeydim ve gelsin kadın günleri,gitsin kahvaltı organızasyonları vs.. derken unutmuyorum 2015 eylülde 138,8e çıktım..bu süreçte işbaşı yaptım ve eylül-aralık arasında 121e indim.kızımın 1.yaşgününde yani..
sonralarda yine sürekli indi çıktı grafik.bir dikiş tutturamadım..şöyle böyle derken,24 nisanda tekrar karar verdim ve 129,3 ile başladım diyete..
90 kilo üstü grubuna katıldım motive olabılmek için,iyi de geldi..geçen cuma 127li bir rakamdaydım..
boyum 1,79 bu arada yuvarlıyorum 1,80:)
ideal kılom değil hedefim,ama 100 olmalıyım ilk etapta..yanı 27 kg atmam lazım ilk hedef..
ama kısa vadeli hedeflerin benı daha çok motive ettiğini bildiğimden ilk hedef olarak 19 mayısı belirledim..o gün 120 görmek istiyorum tartıda..
bakalım başarabilecekiyim?

GÜNCELLEME: geçen yıl açmıştım bu sayfayı ama kilo veremedim.2018 mart ayında tekrar yola çıktım 129,8 kilo ile..o günden beri devam ediyorum..yolum gerçekten uzun ama bu sefer daha istikrarlı ilerliyorum.

Son düzenleme:
sporu şuan hayatıma katamıycam ilk etapta biraz fazlalık atmalıyım kendımı sakatlamamak için..
ama 120-119 sevıyesıne ındıgımde günlük 30-45 dk lık yürüyüşlerle işe başlıycam..
haftaiçi çalıştıgım için düzenim daha iyi ve 3 lt su içebiliyorum 2 kupa yeşil çay
haftasonuda 2 lt içmeye çalışıcam suyu

önümüz ramazan ve en korktugum dönemdir kilo konusunda..
kontrolümü kaybedebilirim-kaybedebilirdim yani,,muhtemelen bu sene bunu yapmıycam ve..ramazana başlangıc kılomun 2 kg altında bitirmeyi hedefliyorum..ramazan boyunca 2 kg yani..
ee bu cüssede bu kadarıda ver yani 1 ayda:)

Cok tatlisiniz azimli gordum sizi daim olur insallah. Ramazan da -2 iyi bir rakam kendinizi tutmaniz gereken saatler kisitli oldugundan cok zorlanmayacaksiniz diye düşünüyorum. Yeterki beyninizi ikna edin gerisi kolay. Basarilar diliyorum..

Tamam mrblar ben de azimli gördüm sizi benim kilomda 103 başarılar dilerim yeter artık bu kilolardan çektiğimiz bende sizinle benzer hikayeyi paylaşıyorum. Hayatımın bir döneminde 122 kiloyu görmüştüm bol su ve sporla 83 kadar düştüm fakat evlilik hayatı ve Doğum sonrası 110 ü tekrar gördüm inişli çıkışlı kızım şuan 2 yaşında ve ben 103 kiloyum bazen ona yetişemesek beni çok üzüyor bu yüklerden kurtulmamın zamanı geldi diyetisyen e başladım sadece geçen ay 3 kilo verebildim motivasyonumuzu düşürmemek ve kaybetmemek lazım bu sefer başaralım inş sizi de takip edeceğim kolay gelsin

Cok tatlisiniz azimli gordum sizi daim olur insallah. Ramazan da -2 iyi bir rakam kendinizi tutmaniz gereken saatler kisitli oldugundan cok zorlanmayacaksiniz diye düşünüyorum. Yeterki beyninizi ikna edin gerisi kolay. Basarilar diliyorum..

günaydın arkadaşım hoşgeldin,ne iyi ettin de uğradın günlüğüme,çok sevindim
azimliyim inşallah güzel şeyler yapmaya çalışıcam..vücudum yapar aslında ama iş beyni ikna etmek..onuda başardım sanırım:)sonradan bana kazık atmazsa yuvarlanır gideriz bi süre..:)
ramazan biraz ürkütüyor beni,kendımı bildim bileli hep kılo almışımdır ramazanda,bakalım bu sene şeytanın bacagını kırarım umarım..teşekkür ederimm

Tamam mrblar ben de azimli gördüm sizi benim kilomda 103 başarılar dilerim yeter artık bu kilolardan çektiğimiz bende sizinle benzer hikayeyi paylaşıyorum. Hayatımın bir döneminde 122 kiloyu görmüştüm bol su ve sporla 83 kadar düştüm fakat evlilik hayatı ve Doğum sonrası 110 ü tekrar gördüm inişli çıkışlı kızım şuan 2 yaşında ve ben 103 kiloyum bazen ona yetişemesek beni çok üzüyor bu yüklerden kurtulmamın zamanı geldi diyetisyen e başladım sadece geçen ay 3 kilo verebildim motivasyonumuzu düşürmemek ve kaybetmemek lazım bu sefer başaralım inş sizi de takip edeceğim kolay gelsin

merhaba hoşgeldin,kilo 100 üzerine çıkınca ok yaydan çıkıyo gibi değilmi?2-3-5-10 derken bi bakıyosun 3lü rakamlara yerleşmişsin..122den 83e ınmek harıka bi başarı nekadar sürede yaptınız bunu?
şuan hemen hemen bu sevıyeye ınmek istiyorum bende.gerçi önce bi 100 göreyimde,80lere sonrada insem olur..
diyetisyen geçmişim çok fazla,benım olayım neyi nasıl yapıcam değil,beynimi nasıl ikna edicem..
zaten kılolu ınsanlar hele ki çok fazla diyet yapmışlarsa artık değme diyetisyenlere taş çıkarıyorlar..:)
çok teşekkur ederım ugradıgın için,yine gel:)

günayddınn bana,ve yolu buraya düşenlere
bugün diyetin 12,günü..geride bıraktıgım 11 günün sonucunda 129,3ten bu sabah itibariyle 125,7ye indim..
ne iyi,ne kötü,,daha çok olabilirdi aslında ama 1 mayısla birleşen 3 günlük tatilin çokta diyet modunda oldugunu söyleyemeyeceğim..
dolayısıyla 11-3 8 günde vermısım bunu:)

günayddınn bana,ve yolu buraya düşenlere
bugün diyetin 12,günü..geride bıraktıgım 11 günün sonucunda 129,3ten bu sabah itibariyle 125,7ye indim..
ne iyi,ne kötü,,daha çok olabilirdi aslında ama 1 mayısla birleşen 3 günlük tatilin çokta diyet modunda oldugunu söyleyemeyeceğim..
dolayısıyla 11-3 8 günde vermısım bunu:)

11 günde 4 kilo mu verdiniz

yarın misafirim var illaki bişeyler yapmam lazım ama ağırlık salata olacak..ve öğlen yenir zaten akşam öğününü atlayıp günü kurtarabilirim sanki:)

yok 8 günde..
11 günün 3 günü diyet yapmadım yedim

O 3 gün de yemeseniz demek ki 7 kg falan gidicek :))) ama sağlıksız kilo verimi bu haberiniz olsun ayda 2 ya da 3 kilo doğrusu. Bu verdiğiniz kilolar sporu ve diyeti bıraktığınız an kat kat geri gelicek. Ama yine de güzel. Naptiginizi merak ettim doğrusu :p

yarın misafirim var illaki bişeyler yapmam lazım ama ağırlık salata olacak..ve öğlen yenir zaten akşam öğününü atlayıp günü kurtarabilirim sanki:)
Bence sectigin iki cesitten yarimsar dilim yiyebilirsin kucuk bir kase de salata yedin mi aksam da yogurt ve yagsiz salata ile atlatirsin ohh miss hayati kendimize zehir etmeye gerek yok:KK66:

O 3 gün de yemeseniz demek ki 7 kg falan gidicek :))) ama sağlıksız kilo verimi bu haberiniz olsun ayda 2 ya da 3 kilo doğrusu. Bu verdiğiniz kilolar sporu ve diyeti bıraktığınız an kat kat geri gelicek. Ama yine de güzel. Naptiginizi merak ettim doğrusu :p

7 olurmuydu bilmiyorum ama 1-1,5 kg daha fazla gidebildirdi..
aslında verilen kilo normal,çünkü benım kılom fazla,çoktan çok gidiyor ilk zamanlar..
yaptıgım sey çok klasik,2 dılım ekmele kahvaltı
öğlen sebze+yogurt yada et+salata
akşamda tam tersi gibi
11 gunde kaçamaklarla giden 4 kg çok değil bence

Bence sectigin iki cesitten yarimsar dilim yiyebilirsin kucuk bir kase de salata yedin mi aksam da yogurt ve yagsiz salata ile atlatirsin ohh miss hayati kendimize zehir etmeye gerek yok:KK66:

zaten başıma ne geldıyse bu gün yemeklerinden geldi:)
aynen salata alırım biraz,bide tatlı yapmıycam ben meyve yerım onlara waffle yaparım.böyle kurtarıcam durumu artık

evett öğlenıde atlattık geldik..
1 kutu ayran
1 paket altınbaşak-2 üçgen peynir
1 yeşil elma
biraz aceleye geldı,işlerim vardı..
bugunde böyle olsun artık napalım

ctesi günü tartı 125,1 gösterdi..
az kaldı sanırım kısa sürede 120lerden kurtulucam..
bu haftaya hedefim 123lü bişeyler görebilmek hadi bakalım
bu arada sabah evde ekmegım kalmadıgı için 2 yumurta ve cevuz fındık badem yedım..
tipik bir karatay kahvaltısı:)

merhaba hoşgeldin,kilo 100 üzerine çıkınca ok yaydan çıkıyo gibi değilmi?2-3-5-10 derken bi bakıyosun 3lü rakamlara yerleşmişsin..122den 83e ınmek harıka bi başarı nekadar sürede yaptınız bunu?
şuan hemen hemen bu sevıyeye ınmek istiyorum bende.gerçi önce bi 100 göreyimde,80lere sonrada insem olur..
diyetisyen geçmişim çok fazla,benım olayım neyi nasıl yapıcam değil,beynimi nasıl ikna edicem..
zaten kılolu ınsanlar hele ki çok fazla diyet yapmışlarsa artık değme diyetisyenlere taş çıkarıyorlar..:)
çok teşekkur ederım ugradıgın için,yine gel:)[/QUOTE]
O zamanlarda 9 10 ay gibi uzun bi süredeverdim fakat yine 103 ü gördüm korkuyorum yine kendimden

günaydınlarrrr
herkese hayırlı kandiller,diyet tam gaz devam..bu cuma güzel bir sonuç görücem zannımca..
sabah 1 kasık tereyagına 2 yumurta kırdım yanında 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır 5 zeytın.
karatay beslenme seklıne dogru gidiyo benımkı..
kac gundur ekmek alıcam unutuyorum..kahvaltıda yerdım zaten sadece,şimdi o da yok
3 gundur ekmekte yemedim.:)

X