• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

122kg'dan hedefim olan 70 kg'a yolculuğum burada:)

122kghedefim70kg

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
10
18
8
39
Selam herkese,

Ergenlik dönemi itibari ile kilo almaya başladım. En son 2004 senesinde 93 kiloydum, 10 sene içinde 30 kg alarak 122 kiloya kadar çıktım. Ara ara diyet yapmaya çalıştım ama hiçbirinde başarılı olamadım ki şu an bu kilodayım. Hedefim 70 kiloya inebilmek, kolay bir süreç olmayacağını biliyorum ama bu sefer kendimi daha güçlü hissediyorum. Çünkü biliyorum ki artık bir dur demeliyim.

Şu an için kesin kararlarım var diyemem, beslenme kararlarımı vermedim, henüz bir diyetisyene gitmedim. İlk bir iki hafta içinde şekillenir diye düşünüyorum.

Burada olmamın sebebi ise benim gibi gerçekten kilo vermek isteyenlerin de burada olması, bu yolda destek alabileceğim, bana yol gösterebilecek kişilerin buraya geldiğini biliyorum.

şimdiden lafı çok uzatmaya gerek yok. İlk hedefimi açıklıyorum; 15.11.2014 tarihinde 112 kg'ı görmek istiyorum tartıda. Bir ay için büyük bir hedef ama benim kilomda olanların en çok kiloyu ilk aylarında verdiklerini biliyorum.

Kilo verdiğim zaman belli periyotlar ile bu mesaj güncellenecek.

Görüşmek üzere..

Merhaba
Hayirli olsun topiginizde karariniz da
Ben de nisan 2014 te diyete basladim 115 kg ile yavas yavas veriyorum siz de vereceksin kararliliginizi hic kaybetmeyin bence kilo vermede en onemli etki spor hem sikilastiriyor hem de kilo vermeyi hizlandiriyor .
Nacizane tek tavsiyem sporu ihmal etmemeniz
Basarilar...

kolay gelsin, kararlı olduğun belli. kilo verdikçe buraya şu kadar daha gitti bu kadar kilo daha gitti yazdıkça hem kendin hem biz daha da bir motive olacağız :KK66:

Merhaba
Hayirli olsun topiginizde karariniz da
Ben de nisan 2014 te diyete basladim 115 kg ile yavas yavas veriyorum siz de vereceksin kararliliginizi hic kaybetmeyin bence kilo vermede en onemli etki spor hem sikilastiriyor hem de kilo vermeyi hizlandiriyor .
Nacizane tek tavsiyem sporu ihmal etmemeniz
Basarilar...

Çok teşekkürler :) benim kesinlikle daha çok hareket etmeye ihtiyacım var, öncelikle haftada 3-4 gün kısa yürüyüşler ile başlamak istiyorum. tavsiyeni kesinlikle dikkate alacağım.

kolay gelsin, kararlı olduğun belli. kilo verdikçe buraya şu kadar daha gitti bu kadar kilo daha gitti yazdıkça hem kendin hem biz daha da bir motive olacağız :KK66:

çok sağol :) hepimize kolay gelsin.. bir an önce 120 lerin altına düşmek istiyorum, hemen buraya yazıcam o zaman zaten :)

14.10.2014 menü;

sabah: 1 dilim beyaz peynir, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara:1 muz
öğle: 1 tabak kuru fasulye, 1 z.yağlı biber solma, 1 dilim ekmek
ara:yok
akşam: ızgara köfte, ayran ve salata, 1 dilim ekmek ile
ara:yeşil çay, kuru kayısı

Merhaba canım topiğin hayırlı olsun.

Burda ne kadar aktif olursan her zaman söylüyorum o kadar azimli ve hırslı olursun.
Başarı hikayelerini okumanı tavsiye ederim hem heveslenmek hemde kendindeki doğru yanlışlarını görmek için şahane hikayeler var ;)

Merhaba canım topiğin hayırlı olsun.

Burda ne kadar aktif olursan her zaman söylüyorum o kadar azimli ve hırslı olursun.
Başarı hikayelerini okumanı tavsiye ederim hem heveslenmek hemde kendindeki doğru yanlışlarını görmek için şahane hikayeler var :KK66:

Merhaba, o kadar çok başladım bıraktım ki, o başarı hikayelerini de çok okudum, hala da okuyorum. instagramda da çok var, onları da takip ediyorum. Benim artık kendi başarı hikayemi yazmam lazım :) burada da mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıcam, kesinlikle haklısın:KK66:

canım hoşgeldinn,hayırlı uğurlu olsun günlüğün canım yaşın kaç kendi hikayeni yazman dileğiyle burda ol takipteyim:)

Umarım sonuca ulaşıp başarı öykünü yazdığın zamanlarıda görürüz:) bende senin gibi başarı öykülerini okuyarak başlamıştım bu yola. şimdi hedefime 5-6 kilo kaldı:) burada aktif olup hırslı arkadaşlar bulursan gerisi gelir:) bizim topiğede beklerim uğramışsın bugün:)

Günlüğünüz hayırlı olsun...Umarım sağlıkla hedefinize varırsınız....

günlüğün hayırlı olsun canım eğer azimle dewam edersek hepimiz hedeflerimize ulaşacağız eminim. bende 116 kiloyum benmde yolum uzun arkadaşım karar verdik ya gerisi gelir merak etme

Back