:)) mantıklı :))Abi komadayken suriyede takilmis zaar
:)) mantıklı :))
evt ya üzücü bir durum : ( dışlanmışlar birde Allah akıl fikir versin hepimize.mucize gibi dönen adama ettiklerine bak. ibretlik bi olay.ibret almak yerine m.llk yapmayı seviyoruz sanırım.Kizz yazik kadinin haline
Sen adami 12 sene umutla bekle
Duzelsin sonra iki kelam etmeye tercuman ara
Laaaa havleeee
Ya da Suriye abinin ayağına gelmiş.Abi komadayken suriyede takilmis zaar
Bura Yozgat, ne beklersin ki?Adam kürtçe konuşmaya başladı diye akrabaları dışlamış mı?
Dernekten mi atmışlar?
Yani adam 12 yıl sonra komadan çıkmış, biz mucize olmuş milletin derdine bak? Sanki adam dağa çıkıp 100 kişiyi taramış.
Millet cidden sıyırmış aga...
Bura Yozgat, ne beklersin ki?
Munecim haber kirpice sitesinden. Zaytung tarzı yalan haber yapan site :) bunlara müsade var mı? Hayır insanlar inanıyor üzülüyorum. Arada yozgatlılara giydrmişlerKomada falan kalmak istemezdim ama uyurken 3-5 dil öğrenseydim iyi olurdu, o kadar da TV karşısında uyukluyorum, ola ola dizi de başrol oyuncusu oluyorum, şöhret değil lisan istiyorum
Allah sağlık versin Adama, bir daha göstermesin inşallah, insanlar uykudayken hızlı öğrenir, bu bilimsel olarak ispatlanmış, komada bir uyku halidir, onunla ilgilenen hastane personelinden biri Soranice konuşuyordu büyük ihtimalle, nitekim temizlik personeli adamın konuştuğu dili anlamış.
Kaynak gösterilen site hakkında bilgim yok ama görüşürüm yönetimle.Munecim haber kirpice sitesinden. Zaytung tarzı yalan haber yapan site :) bunlara müsade var mı? Hayır insanlar inanıyor üzülüyorum. Arada yozgatlılara giydrmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?