Genellemeler genellemelerben onu bunu bilmem devlet okullarinda hep kenar mahalle cocuklari okuyor ve cok terbiyesizler ve ahlaksizlar. bana gore en iyi özel okul çevremdekilerde hep ozel okula gonderiyor ve gayette memnunlar
Ahahah kadının resmen özel okul fetişi varben onu bunu bilmem devlet okullarinda hep kenar mahalle cocuklari okuyor ve cok terbiyesizler ve ahlaksizlar. bana gore en iyi özel okul çevremdekilerde hep ozel okula gonderiyor ve gayette memnunlar
Susar mısın varoş çocuğun annesiAhahah kadının resmen özel okul fetişi var
Çok doğru. Misal ben. Tşk.ben onu bunu bilmem devlet okullarinda hep kenar mahalle cocuklari okuyor ve cok terbiyesizler ve ahlaksizlar. bana gore en iyi özel okul çevremdekilerde hep ozel okula gonderiyor ve gayette memnunlar
Sizde mi kenar mahalle çocuğuydunuz?ben onu bunu bilmem devlet okullarinda hep kenar mahalle cocuklari okuyor ve cok terbiyesizler ve ahlaksizlar. bana gore en iyi özel okul çevremdekilerde hep ozel okula gonderiyor ve gayette memnunlar
yapacak birşey yok engelleyemezsiniz. arkadaş ortami bozuyor hep çocuklari. millet boşuna milyarlar verip özel okula göndermiyor.
Keske sizi de ozel okula Gonderseydı aileniz.ben onu bunu bilmem devlet okullarinda hep kenar mahalle cocuklari okuyor ve cok terbiyesizler ve ahlaksizlar. bana gore en iyi özel okul çevremdekilerde hep ozel okula gonderiyor ve gayette memnunlar
Ahahah kadının resmen özel okul fetişi var
Sen milyar sen milyon sen bu paraları hep özel okullara mı verdinyapacak birşey yok engelleyemezsiniz. arkadaş ortami bozuyor hep çocuklari. millet boşuna milyarlar verip özel okula göndermiyor.
Çocuğu olmayanlar peki? Hayır özele gönderecek çocuk yok ortada, varoş muyum elit miyim karar veremedim.çocuğu da özel okula gitmeyen ne bileyim..
Çocuğu olmayanlar peki? Hayır özele gönderecek çocuk yok ortada, varoş muyum elit miyimkarar veremedim.
Hmmm bi düşüneyim, varoşluktan kurtulmak için özel okul şartı varsa o zaman ben hayali çocuğumu en pahalı koleje gönderiyorum.sen artık doğmamış çocuğa don biçip karar vereceksin
Koleji de kendin kur. Kurucusu olduğum en pahalı kolej olsun. Namın yürüsünHmmm bi düşüneyim, varoşluktan kurtulmak için özel okul şartı varsa o zaman ben hayali çocuğumu en pahalı koleje gönderiyorum.
Çok mantıklı. Sizin çocukları da burslu alıp hepinizi varoşluktan kurtarabilirim böylece.Koleji de kendin kur. Kurucusu olduğum en pahalı kolej olsun. Namın yürüsün
Ehehehayir şap atmıyorlar özel okullardaki çocuklar daha terbiyeli ve eğitimli oluyorlar.
Hmmm bi düşüneyim, varoşluktan kurtulmak için özel okul şartı varsa o zaman ben hayali çocuğumu en pahalı koleje gönderiyorum.
Yarı varoş yarı elitsin sen. Özele giden devlettikini ezecek ilerde sen varoşsun diyebak sen çıktın işin içinden. ben neyim asıl?
iki çocuk biri özelde biri devlette..
ne idüğüm belirsizmiş haberim yokmuş
Tek çocuğunuz mu bilmiyorum ama ilk çocuğunuz olduğu belli, ergenliğin özel okul devlet okulu ayrımı yok, günümüzde her statüden ailenin çocuğu ergenliğe giriyor, mahallede büyüyen semtindeki devlet okuluna giden 12 yaşındaki Ayşe'yle Ahmet'de, sitede oturan özel okula giden Berke'yle Pelin'de ergenliğe giriyor.Belki özel okula giderse bu tür şeylerden uzak olur, kötü alışkanlıklar edinmez diye anaokulundan beri koleje gönderiyoruz. Emin olun insan olan her yerde aynı sıkıntılar yaşanıyor. Kötü bir durummuş Allah kimseye yaşatmasın. Bu kadar ayrıntılı iğrenç yazışmalar falan kaldırılacak gibi değil.
keşke çocuk eğitimi, çocukları korumak o kadar kolay olsaydı.hayir şap atmıyorlar özel okullardaki çocuklar daha terbiyeli ve eğitimli oluyorlar.