- 2 Eylül 2024
- 51
- -5
- 32
-
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Okula servisle gidip geliyor.Evde sigara içen yok.Eve arkadaşı yada akrabamız falan da gelmedi.Kizimda kimsenin evine gitmedi.Yani nerde icmis olabilir diye dusunuyorum.Geriye bi tek okul kaliyor.O da ne kadar mumkun bilemiyorum.cok üzgünüm ama sigara kokusu sigara kokusudur. agiz kokusundan, çürük kokusundan, gastrit kokusundan farklidir.
muhtemelen icmis ama size yalan söylüyor ki tabii ki yalan soyleyecek. siz de ergen oldunuz genc oldunuz. böyle büyük bir olay yaşasanız sonuna kadar inkar mi ederdiniz, itiraf mi ederdiniz? benim ev arkadaşımin annesi cantasinda hamilelik testi bulmus. kiz onu bile inkar etmis. ve kadin inanmis kizinin olmadigina ama cok iyi tanidigi baska bir kizin olduguna. yani basilsan da inkar etmek daha kârli insanlar icin. çünkü inkar edersen belki suclanacaksin ama belki de kurtulacaksin o suçtan. ama itiraf edersen direkt suclanacaksin. bu da gencleri inkara itiyor
eve geldiginde yoktu 4 saat sonra vardi diyorsunuz..Okula servisle gidip geliyor.Evde sigara içen yok.Eve arkadaşı yada akrabamız falan da gelmedi.Kizimda kimsenin evine gitmedi.Yani nerde icmis olabilir diye dusunuyorum.Geriye bi tek okul kaliyor.O da ne kadar mumkun bilemiyorum.
Evde icseydi anlardiniz ,evde hiç sigara icilmiyorsa balkonda pencerede vs de içse anlarsiniz.Iyi aksamlar.Bugün 12 yasindaki kizimin agizi sigara kokmaya basladi.Ama okuldan eve ilk geldiginde yoktu.Geldikten 4 saat sonra ortaya cikti.Suan daha da artti.Disini fircaladigi halde gecmedi.Cok sordum ama sigara icmedim dedi.Evde sigara kullanan yok.Kizimin yalan soyleme huyu oldugu icin emin olmadim.Bu bi hastaliktan dolayi olabilir mi?
Bakkala cikmadi evde balkonda yok hatta evde baska o da da yokBalkon,pencere,bakkala cıktıysa falan o sıra bir şekilde içmiş üstüne birde dişini fırçalamış çokta küçük
Siz nerelerdeydiniz peki o sıralarda yanındaydım diyorsanız ne diyelim ki içmemiş o zaman. Ev zemin katsa bina dışına atlamış olabilir bir diğer ihtimalde bu.Bakkala cikmadi evde balkonda yok hatta evde baska o da da yok
Okula servisle gidip geliyor.Evde sigara içen yok.Eve arkadaşı yada akrabamız falan da gelmedi.Kizimda kimsenin evine gitmedi.Yani nerde icmis olabilir diye dusunuyorum.Geriye bi tek okul kaliyor.O da ne kadar mumkun bilemiyorum.
e cocugun odasinda pencere yok mu?Bakkala cikmadi evde balkonda yok hatta evde baska o da da yok
Bir de okula servisle gitmesi arada zaman olmadığı anlamına gelmiyor . Servisi beklerken de içebilir. Devir değiştiarkadaşından almıştır mutlaka
Bende hep evdeydim hic bir yere gitmedim ev zemin kat ama studio daire yani ayni odadayiz icse gorurum.Siz nerelerdeydiniz peki o sıralarda yanındaydım diyorsanız ne diyelim ki içmemiş o zaman. Ev zemin katsa bina dışına atlamış olabilir bir diğer ihtimalde bu.
Camdan bakiyorum servise binene kadar icse gorurum ayrica servis kapiya geldimi ariyor hostes kizim ondan sonra cikiyor evdenBir de okula servisle gitmesi arada zaman olmadığı anlamına gelmiyor . Servisi beklerken de içebilir. Devir değişti
icmeye niyeti olan cocuk ne yapar eder kimse anlamadan- gerekirse derste tuvalete gider o sigarayi icer. sevgilisiyle gorusmeye niyeti olsun bakkala diye cikar görür öper döner, sevgilisini aldatan insan telefonu cift ekran yapar ikinci ekranda işini görür sonra sifresiz halde ortalikta birakir güven kazanmak içinCamdan bakiyorum servise binene kadar icse gorurum ayrica servis kapiya geldimi ariyor hostes kizim ondan sonra cikiyor evden
Siz içmiyora odaklanıyorsunuz, bence içiyor seçeneğini gözden geçirmelisiniz. Zarflayın kızınızı 12 yaşında olan biri ne kadar yalan söyleyebilir ki? Üstüne gidin hal ve hareketlerinden anlamamanız imkansız. Ben sigara kullanmıyorum ama çevremde 10 12 yaşından itibaren sigara içenler olmadı değil. Siz de sigara içiyorsanız çocuğun sadece ağzından gelen kokuyu alıyorsunuzdur. Umarım içmiyordur.Camdan bakiyorum servise binene kadar icse gorurum ayrica servis kapiya geldimi ariyor hostes kizim ondan sonra cikiyor evden
E o zaman içmiyor ne diyelim ki yani siz bütün ihtimalleri zaten sıfırladınız buraya konu açmaya gerek yokmuşBende hep evdeydim hic bir yere gitmedim ev zemin kat ama studio daire yani ayni odadayiz icse gorurum.