12 yaşındaki kıza mesajla cinsel istismarda bulunan sapık yakalandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
12 yaşındaki kıza mesajla cinsel istismarda bulunan sapık yakalandı
Sosyal medya hesabı üzerinden, 12 yaşındaki kız çocuğuna “galiba sana aşık oldum” diyerek mesaj atan ve buluşmaya çalışan Recep E. yakalandı. Saldırganın haberlere konu olduktan sonra kaçtığı ortaya çıktı.
Sitene Ekle
12-yasindaki-kiza-mesajla-cinsel-istismarda-bulunan-sapik-akalandi-7209407.Jpeg

Polisi harekete geçiren olay, sosyal medya üzerinden 12 yaşındaki kıza bir sapığın mesajlar yazdığını söyleyen annenin İnternetten yaptığı paylaşımlar üzerine ortaya çıktı. Sosyal medyada konu olan annenin iddialarına göre, kendisini Recep E. olarak tanıtan bir kişinin 12 yaşındaki kızın “Galiba sana aşık oldum” dedi. Kendisini 25 yaşında tanıtan ve bir çocukla paylaşılmayacak içerikli paylaşımlar yapan Recep E., küçük kızı yanına gelmeye ikna etmeye çalıştı. Durumdan haberdar olan annenin tepkileri üzerine, korkan Recep E., sosyal medya hesabını kapattı.

fft16_mf7209406.Jpeg

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli İşlemler Büro Amirliği, şüphelinin adresini belirleyerek evine baskın yaptı. Ancak temizlik işçisi olan Recep E.'nin olayın sosyal medya ve İnternet sitelerinde haber olduğu gün kaçtığı işyerinden de ayrıldığı belirlendi.

fft16_mf7209405.Jpeg

HEMEN YAKALANDI
Hesabında 25 yaşında görülen gerçekte 40 yaşında olan şüphelinin peşini bırakmayan ekipler, sabah saatlerinde Recep E.'nin izini buldu. Maltepe'deki bir akrabasının yanında saklandığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen Recep E.'nin cep telefonu ve bilgisayarının inceleneceği öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/12-yasindaki-kiza-mesajla-cinsel-gundem-2264240/

Son düzenleme:
geçen aylarda da bi sapık erkek çocuğa dadanmış onu soyunması çıplak fotolarını atması için ikna etmeye çalışıyordu onu da paylaşmıştım, anne babalar kesinlikle çocuklarına sosyal medyayı nasıl kullanacaklarını öğretip, tehlikelere karşı uyarıp,
arada kontrol etmeli

konuşan anne değil mi? çok zekice davranmış.

ama keşke önce şikayetçi olup sonra yaysaydı. saklanamazdı haysiyetsiz.

gerçi böyle de çok güzel olmuş. korkudan titremiş uhuuuu içi kıpırdamış:)

12 yaşındaki kıza mesajla cinsel istismarda bulunan sapık akalandı
Sosyal medya hesabı üzerinden, 12 yaşındaki kız çocuğuna “galiba sana aşık oldum” diyerek mesaj atan ve buluşmaya çalışan Recep E. yakalandı. Saldırganın haberlere konu olduktan sonra kaçtığı ortaya çıktı.
Sitene Ekle
12-yasindaki-kiza-mesajla-cinsel-istismarda-bulunan-sapik-akalandi-7209407.Jpeg

Polisi harekete geçiren olay, sosyal medya üzerinden 12 yaşındaki kıza bir sapığın mesajlar yazdığını söyleyen annenin İnternetten yaptığı paylaşımlar üzerine ortaya çıktı. Sosyal medyada konu olan annenin iddialarına göre, kendisini Recep E. olarak tanıtan bir kişinin 12 yaşındaki kızın “Galiba sana aşık oldum” dedi. Kendisini 25 yaşında tanıtan ve bir çocukla paylaşılmayacak içerikli paylaşımlar yapan Recep E., küçük kızı yanına gelmeye ikna etmeye çalıştı. Durumdan haberdar olan annenin tepkileri üzerine, korkan Recep E., sosyal medya hesabını kapattı.

fft16_mf7209406.Jpeg

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli İşlemler Büro Amirliği, şüphelinin adresini belirleyerek evine baskın yaptı. Ancak temizlik işçisi olan Recep E.'nin olayın sosyal medya ve İnternet sitelerinde haber olduğu gün kaçtığı işyerinden de ayrıldığı belirlendi.

fft16_mf7209405.Jpeg

HEMEN YAKALANDI
Hesabında 25 yaşında görülen gerçekte 40 yaşında olan şüphelinin peşini bırakmayan ekipler, sabah saatlerinde Recep E.'nin izini buldu. Maltepe'deki bir akrabasının yanında saklandığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen Recep E.'nin cep telefonu ve bilgisayarının inceleneceği öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/12-yasindaki-kiza-mesajla-cinsel-gundem-2264240/
Bu nasıl insandır demeyin bence bu nasıl hayvandir deyin, ancak bu yakışır, bu iğrenç hayvana...

Hayır neden suratı gizliyorsunuz? Neden yani? Suçsuz olabilir diye mi? "kuzenim yazmış" diyerek yırtma ihtimali var diye mi? Çarşaf çarşaf fotoları yayılmalı.

geçen aylarda da bi sapık erkek çocuğa dadanmış onu soyunması çıplak fotolarını atması için ikna etmeye çalışıyordu onu da paylaşmıştım, anne babalar kesinlikle çocuklarına sosyal medyayı nasıl kullanacaklarını öğretip, tehlikelere karşı uyarıp,
arada kontrol etmeli

İşte onu nasıl yapmak lazım, hesap açmasan gizli gizli açabilir, yasaklar her zaman cazip gelir. Böyle şeyleri anlatsan ürkütebilirsin, insanlara güvenmeyebilir bilemiyorum benim de yavrum var daha çok küçük ama böyle haberleri görünce de iyice korkuyorum nasıl yetiştireceğiz evlatlarımızı diye..

Allah seni kahretsin,pislik adam!!!!
Ben boşuna çocukları sosyal medyadan uzak tutmuyorum:KK47:

Nasıl başardınız? Kaç yaşında çocuklarınız, nasıl yaklaşmalıyız, internet çağı takip etmek zor...

Yazık etmiş kendine. Madem sapıklık yapacaksın git geneleve. Çocuktan nasıl bir his duygu bekliyorlar acaba. Şaşırmış iyice bunlar.

İşte onu nasıl yapmak lazım, hesap açmasan gizli gizli açabilir, yasaklar her zaman cazip gelir. Böyle şeyleri anlatsan ürkütebilirsin, insanlara güvenmeyebilir bilemiyorum benim de yavrum var daha çok küçük ama böyle haberleri görünce de iyice korkuyorum nasıl yetiştireceğiz evlatlarımızı diye..

Nasıl başardınız? Kaç yaşında çocuklarınız, nasıl yaklaşmalıyız, internet çağı takip etmek zor...

ya canım teknoloji çağında tüm arkadaşları teknolojinin dibine vurmuşken bence yasaklar işe yaramaz, doğru kullanımı öğretmek ve kontrol etmek önemli bence, aslında çocuğunun küçük olması avantaj, küçük yaşta öğretilmesi daha iyi bence, 12 yaşında hesap açıp bak böyle insanlar var demektense, küçükten öğretmek lazım, o zaman çok çok daha bilinçli oluyorlar

konuşan anne değil mi? çok zekice davranmış.

ama keşke önce şikayetçi olup sonra yaysaydı. saklanamazdı haysiyetsiz.

gerçi böyle de çok güzel olmuş. korkudan titremiş uhuuuu içi kıpırdamış:)

Bi kız paylaşmıştı bunu kardeşim diye. Bence haklıyken haksız duruma düşebilirdi bu şekilde sosyal medyada yayarak önce dediğin gibi şikayet yoluna gitmeliydi.

Şifresini biliceksiniz ama bildiğinizi çocuk bilmeyecek. Hesabın eposta adresi sizin adresiniz olacak. Küçükken sosyal medya hesabı açarsanız zaten bunlarla uğraşmayı bilmiyorlar. Sonra da öyle gidiyor. Sürekli kontrol belli bi yaşa kadar tüm yazışmaları okumak lazım. Ama gördüğünüz hoş olmayan yazışmalara hemen aşırı tepki vermiceksiniz sinsi sinsi çözüceksiniz işi.

içerde bir hoş ederler inşallah.

X