12 yaşındaki kız annesini zehirledi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
ABD'de 12 yaşındaki bir kız çocuğu annesi cep telefonunun elinden alınca, annesini çamaşır suyuyla zehirlemeye kalktı. İlk seferde başarılı olamayınca kız çocuğu annesini tekrar öldürmek istedi.
Sitene Ekle

ABD'nin Colorado eyaletinde12 yaşındaki kız cep telefonunu alan annesini çamaşır suyu ile öldürmeye çalıştı. Annesine kahvaltı hazırlayan genç kız, mikserden geçirdiği meyve içeceğinin içine çamaşır suyu kattı.

Meyve suyunu içemeye kalkan anne, içecekteki garip kokuyu fark etse de ancak kızının bardağı yeni yıkadığını ve iyi durulamadığını düşünüp içeceği içti. Küçük kızının kendisini zehirlemek istediği aklına bile gelmeyen kadın rahatsızlanınca, hastaneye gitti.

TAburcu olduktan 4 gün sonra, kız çocuğu annesinin odasındaki sürahiye çamaşır suyu kattı. Anne, tekrardan çamaşır suyu kokusunu fark edince bir gariplik olduğunu anladı ve kızıyla konuştu.

Kulağa inanılmaz gelse de kadın kızının kendini öldürmek istemesini polise bildirdi. Annesini öldürmeye çalışan kız ıslahevine gönderildi.
http://www.milliyet.com.tr/telefonun-alinca-annesini/dunya/detay/2032791/default.htm

tövbe est. ya delilik hızla yayılıyor sanırım

Chess lütfen bana özelden mesaj atabilir misin gizlilik ayarlarından dolayı ben mesaj atamıyorum bi konuda yardımına ihtiyacım var

Ergenle uğraşmak zor bazı durumlarda 5-6 yıl sürüyor asilik tavırları

Bu nasıl bir evlat ? Anneye nasıl yapılabilir bu ? Annen kör, topal, hatta cani ve kötü kalpli bir insan bile olsa o senin annendir. Bu hayatta kankan olur hemde yüzlerce, sevgilin olur yüzlerce, ama anne... işte annen 1 kere olur. Kimbilir annesi olmayan çocuklar annesi için ne kadar yanıp tutuşuyordur. yastıklara sarılıp annesine sarılyormuş hayalini kuruyordur. ? yazık gerçekten yazık. yemişim telefonu...

Şaka mı ya anneme okudum güldük niyeyse güldüğümüz yer polise şikayet etmiş olması biz mi tuafız anlamadım

Kızın sorunları mı vardı acaba? Nasıl bi evlat annesini öldürmek isterki iki kere hemde

Oradaki ıslahevi nasıldır bilemeyiz tabi de tedavi olması gerektiği kesin.

Hep merak etmişimdir bazı insanlar canilik geni falan mı taşıyor acaba?

Allah hayırlı evlat versin dedikleri bu olsa gerek..büyüt .besle.canından can ver.evladın canına kastetsin..

okurken güldüm :) kız ergenlik döneminde olduğundan yaptı dicem ama bizde geçtik o dönemlerden olayın aslı astarı ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…