• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaşındaki Alara, 8’inci kattan atlayarak intihar etti

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ADANA’da 12 yaşındaki Alara Atıcı, evlerinin önünde ölmüş olarak bulundu. İlk incelemede, kız çocuğunun 8’inci kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar ettiği belirlendi.
Sitene Ekle

Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, (DHA)

Olay, merkez Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Bugün saat 05.30 sıralarında devriye gezen polis ekibi, 84206 Sokak’taki Ata 4 Apartmanı’nın önünde yerde kanlar içinde yatan bir kız çocuğu gördü. Polis ekibinin, durumu haber merkezine bildirmesi üzerine ambulans ve çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede öldüğü tespit edilen 12 yaşındaki Alara Atıcı’nın, apartmanın 8’inci katındaki evinin penceresinden atladığı belirlendi.









Ailenin tek çocuğu olduğu ifade edilen Alara’nın babası Bahri Atıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde müfettiş, annesi Aliye Tülin Atıcı’nın ise öğretmen olduğunu belirtildi. Kızının cesedi başında gözyaşı döken acılı babayı, komşuları teselli etmeye çalışırken, küçük kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Alara Atıcı’nın intihar nedenini belirlemek için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

http://www.milliyet.com.tr/12-yasindaki-alara-8-inci-kattan-gundem-2127063/
 
daha çok küçük ne oldu acaba bu kız bu yolu tercih etti.

çok çok üzücü bir durum
 
12 yaşında çocuk depresyona girer mi giriyormuş demek ama kendini öldürecek kadar mı?
acaba oyun oynarken mi düştü, ya da düşeceğini hesap mı edemedi ne bileyim
gerçi geçmişte de ilk ergenlikte intihar haberleri çok okumuştum
 
12 yasindasin be kuzum ne cabuk hayattan biktin da ölümü seçtin?
Of Allah ailesine sabir versin. Cok cok aci bir sey bu..


Kimse duymamis mi düşme sesini? Kimse hissetmemis mi ya? Artik cevremizde olup bitenlere ne kadar duyarsizlastik yaa.
 
12 yaşında ne yaşamış olabilir ki intihar edecek kadar:KK43:
 
Allahım ne feci bir ölüm şekli.
Ne yaşadı kimbilir yavrucak daha bu yaşında.
Rabbim ailesine sabır versin,nasıl dayanılır ki böyle bir acıya.
 
çok çok üzücü:KK43:
Bu yaz oğlumun okul arkadaşı aynı şekilde 5. kattan düşüp ölüyor Hiçbirimiz tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz asla bilemeyeceğiz de. Şimdi de aynı yaşta başka bir kız. Acaba biz ebeveynler farkında olmadan çocuklarımız üzerinde çok mu baskı kuruyoruz.
 
Back
X