Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Serimeri

👼🤰 Güzel kızım nariniimmm♥️
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
707
828
53
Kızlarrrr herkese merhabalar bu ay sıkı bir şekilde ovülasyonumu takip ettim ve değerlendirdim şimdi 12 temmuz bekliyorum sizler ne durumdasiniz birbirimize destek olabiliriz yaşadığınız belirtiler var mı ? Benim ilişkiden sonra genellikle afedersiniz özür diliyorum ama yumurtaligim kabul etmiyormu anlamadım spermler dışarı çıkıyor tuvalete girmiyorum uzun süre yatıyorum ama dışına çıkıyor hep aynı sorunu yaşayan var mı bu ay çok umitlendim hayırlısı bakalım 😌

Bende ovulasyonla takıp ettım. 12 temmuz bat. Çatlamayı gordugum gun göğüs hassasıyetım ve ucunda yanma sızlama oldu.
Ancak yumurtlamanın 3. Gununde çok şiddetli baş ağrım oldu onu takıp eden mide bulantısı. Hafif bi ağrı kesıcı aldım. Yan etkısı olmaz umarım.
İlişkiden sonra 10 15 dk ayaklarını yukarı uzatıyosan yeterlı canım gerısı aksın önemli değil. İllaki bı mıktar akıcak

Aynen illaki 1 miktar akacak. Benimde bazen çok akıyor bazen kalıyor belli olmuyor. Benimde BAT 11 temmuz. 1 günden birşey farketmez o yüzden bende dahil oldum. Ben regl 5.günü femera başladım 5 gün sabah akşam kullandım. 6.günü çatlatma iğnesi oldum. Artık bekleyip görücez Allah'ın izniyle...

Aynen canım benimde şöyle oldu kırmızıyi yakaladigim gün ilişki oldu ertesi gün hemen çatladi aşırı bir mide bulantısı ile uyandım Sabah ve gün içinde hiç gitmedi bulantim. Yumurtlama günümde kasıklarımda bir ağrı vardı yumurtam catlayinca ağrı falan kalmadı ama dün erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif sen nekadardir bebek bekliyorsun canım 😊

Canım onu doktor kontrolünde mi kullanıyorsun hoşgeldin aramıza inşallah güzel haberler veririz birbirimize sende hiç belirti oldumu😊

Aynen canım benimde şöyle oldu kırmızıyi yakaladigim gün ilişki oldu ertesi gün hemen çatladi aşırı bir mide bulantısı ile uyandım Sabah ve gün içinde hiç gitmedi bulantim. Yumurtlama günümde kasıklarımda bir ağrı vardı yumurtam catlayinca ağrı falan kalmadı ama dün erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif sen nekadardir bebek bekliyorsun canım 😊
Erken gebelik testi için bile dün çok erken bi tarih olmuş canım. Bence asla bat geçmeden test yapma insanın çok sinirleri bozuluyor ve paranokyak oluyorsun. Ben yapmıcam günüm geçene kadar.

Femara başlamişsinya kuzum o nedir ilaç mı

Evet 3 aydır deniyorum daha sonuç alamadım maalesefki sigara illetini birakamadim doktor bir sorun yok demesine rağmen niye olmuyor diye paranoyak oldum

Kesinlijle
Erken gebelik testi için bile dün çok erken bi tarih olmuş canım. Bence asla bat geçmeden test yapma insanın çok sinirleri bozuluyor ve paranokyak oluyorsun. Ben yapmıcam günüm geçene kadar.
Kesinlikle katılıyorum erken test yapmamalı ben de 12 Temmuz bat geçince yaparım ben de katılmak istiyorum sizlere

Hoşgeldin canım hep birlikte bekleyelim o zaman gerçekten dün kendimi tutamadım yaptım haklısınız inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi veririz çok heyecanlıyım 🥰

Aynen kuzum inşallah belirtileriniz var mı neler hissediyorsunuz çok merak ediyorum 😆

Femara başlamişsinya kuzum o nedir ilaç mı

Şimdi şöyle benim 10 yaşında bir oğlum var, Allah isteyen herkese nasib etsin. Bu arada benim ilk gebeliğim boş gebelik oldu 10.haftada kürtajla sonlandırdılar. Sonra oğlum oldu hamd olsun. Oğlum 7 aylık bebekken korunurken hamile kaldım. Oda boş gebelik oldu onu da aldılar. Oğlumun da doğuştan ayaklarında sorun vardı ve 6 yaşında her iki ayağından da ameliyat oldu. Onun toparlama süreci ilkokula başlması falan gel zaman git zaman bu zaman oldu. Şimdi 2.çocuk için uğraşıyoruz. 7 aydır korunmuyorum. Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. O zamandan beri de korunmuyorum. Sonra yıllardır tanıdığım doktorum bi gel muayene edeyim dedi. Hiçbir sıkıntı yok rahimde dedi çok şükür. Femera yumurta geliştirici büyütücü bir ilaç kist falan yapmıyor. Regl 5.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. 6.gün dr yumurta takibi yaptım 22 m yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi yapalım 4 gün beraberlik olsun dedi. 25 Haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bakalım döllenme oldumu bekleyip göreceğiz...

Evet 3 aydır deniyorum daha sonuç alamadım maalesefki sigara illetini birakamadim doktor bir sorun yok demesine rağmen niye olmuyor diye paranoyak oldum
İlk hamileliğime 7 ay sonra kaldım ben, çok normal bi süreç senin ki canım hiç kafana takma ve oluruna bırak...

Kuzum Allah bağışlasın rabbim ikinci sevincinide yaşatsın inşallah güzel haberlerini alırız gerçekten oluruna bırakmak gerekiyor ama doktorda çok önemli doktorun ilgili olması bizi yönlendirmesi çok önemli ben şehir Hastanesi'nde çalışıyorum bizzat fakat kendimde sağlıkçı olmamama rağmen doktorlar okadar ilgisizki başlarından atiyorlar resmen bu çok üzücü ben kendi sıkıntımı doğru düzgün anlatamamişken beni hemen apar topar dışarı çıkarttı bir sağlıkci olarak çok üzülmüştüm ozeller daha çok ilgileniyorlar

Evet kuzum benimde oluyor ya ama yumurtam catlayinca ağrı kalmiyor

Aynen kuzum inşallah belirtileriniz var mı neler hissediyorsunuz çok merak ediyorum 😆
Nedense ben de hiçbir belirti Yok sanırım regl gelecek sadece bir ara kasıklarda batma oldu ama çok kısa sürdü geçti ne göğüslerde hassaslık ne akıntı hiçbir şey:KK43::kızgın:

Back