12 senede gelen mutluluk

canım ya allah analı babalı büyütsün bütün kötülüklerden korusun melek kızını rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu

zorlu bir bekleyişten sonra meleğiniz nihayet sizinle.......

hikayenizde duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz,resmen tekrar yasamışsınız....

Allah analı babalı büyütsün canım,darısı isteyen herkese inşallah

mutluluklara.s.a.s.a.s.a.s.

hikayeni okudurken gözyaşlarımı tutmadım canım allah sizlere bağışlasınn!!!!! hep beraber ailenle mutluluklar sizin olsun!!!

pembe peri ve deniz çok sağolun kızlar içimden gelidiği gibi ya<zdım daha önce not tutmadım o kadar doluydumki bu konuda yinede kısa kesti eee dile kolay12 sene

Maşallah maşallah
Allah analı babalı büyütsün, Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah:Saruboceq:

pembe peri ve deniz çok sağolun kızlar içimden gelidiği gibi ya<zdım daha önce not tutmadım o kadar doluydumki bu konuda yinede kısa kesti eee dile kolay12 sene

doğrusun canım ya kıyamam ben sana seni anlıyorum benim ablamda 8 senenin üzerine bi kızı oldu şimdi bilirim beklemenin zorluklarını...allah mutluluklar versin güzel bebeğinle birlikte size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…