05.07.2007de evlendim arkadaşlar 1 sene çocuk istemedik ondan sonra 3ay 5a 6ay derken çocuğumuzun eşimdeki varikosel nedeni ile olmadığını öğrendik.hemen eşime ilaç tedavileri ama sonuç vermeyen arkasından ameliyat çok azda olsa yükselmesini sağladı .ama yinede çocuğumuz olmuyordu 4 senelik evili iken hamile kaldım 3ay doğum kontrol hapı içerek vücudu şaşırttık çünki bir akrabımızın 10 sene sonra o yöntemle çocuğu olmuştu.evet çok sevinçliydik ama daha 1 haftalık olmuştuk öğreneli bebeğimin kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum hayatım kararmıştı.tabii ben buarada tedavilere tekrar başladım ilaç tedavileri sayısız iğneler aşılamalar her türlü yöntemi deniyorduk ama nazfile hepsi negatif tabii bende bu arada ürtiker oldum bütün vücudum kabarıyordu gece yarısı hastanelere taşınıyordum serumlar iğneler anca 3 günde şişliğim iniyordu insana benziyordum tam bir yaratık oluyordum şiştiğim zaman.ve 8 sene oldu evleneli tekrar hamile kaldım kabak çekirdeği bal karabiber ile evet karıkoca bunları yedik 15 gün ilişkiolmadan denildi uyguladık ve ilk ay değil ama 2. ay hamileydim ve yine bebeğimin kalp atışları duyulmadi.yine hüsran meğer bende zehirli guatr varmış bebeğim olsa bile sakat doğarmış allah korumuş. sonra izmire onun tedavisini görmeye devam ettim o arada ilk tüp bebeğimizi denedik olmadı ben dahada hastalandım sürekli psikolojik ilaçlar ve 11 senelilk evliyken 2. tüp bebeğimizide denedik malesef oda negatif biz bu arada bir ev parası harcadık çocuk ararken ama ben artık yorulmuştum artık isteniyoru çocuk deyip spora yazıldım hergün spora gidiyordum çok eğleniyordum kafaya takmamaya başlamıştım artık günüm 10 gün geçti hala spora devam ediyordum arada geçiyordu çünki 11 gün eşime ben test yapacağım spora gitmeden oda boşver git dedi herzamanki gibi çıkmayacak günün geçiyor sebin dedi ama yinede pazartesi sabahı testi alıp geldi aman allaım çift çizgi hıçkırıklarla ağlıyorum evet tüp bebekten 5 aysonra doğal yolla hamile kalmıştım dünyanın en mutlu insanı bizdik çok uzattım ama içimi dökmüş oldum kusura bakmayın neyse keseyim artık 29 haziran günü drda son kontrolümüz vardı doğum 1 temmuzdan sonra 2 yada 3 gibi alırız bebği diyordu drumuz ogün nstler sorunlu çıktı usgde bebğimin suyu hiç kalmamış plesantamız yaşlanmı drumuz panikledi hemen seni doğuma alıyoruz yatışın yapılsın dedi ay şok oldum 12 sene sonra gelen mutluluğ sevineyimmi yoksa doğumda bebeğimi kaybedermiyim bu kadar mutluluk olurmu diye 2 saat titradim tabii sezeryan korkusuda var neyse ogün yapılan bütün testler akşam düzeldi yoksa o gece doğuma girecektim drumuz sabaha alacağım dedi şu anda fazla tehlike yok dedi ama sabah ilk seni alacağım dedi 3 kişiydik hatta yanımdaki bayanın ikizleri olacaktı ve sancısı vardı drum yinede bizi kurtardı bebğim ile beraber evt 29 haziran gecesi hastanede hiç uyumadım sevinç korku bir arada idi sabah 5 te kalktım hastanede abdest aldım bütün duaları okudu allahım beni bebeğime kavuştur sağasalim diye dua ettim ve 7 gibi ameliyathaneye alındık ikizlerin annesi ile beraber sondalarımız takıldı lavmanımız yapıldı onun sancıları çok yalvarıyor önce beni alın diye drum yok önce gül apaydını alacağız demiş oda çok korktu 9 ay boyunca her usgde karı koca ağlıyorduk bebğimiz sağlıklı değilmi diye adam nasıl panikolmasın ve eşimin heyecanını gören bütün hastane ekibi eşin dokuz doğuruyor sen bir doğuracaksın ama diyorlar va 9 30 gibi ameliyata alındım drumuz geldi arkadaşlar çok dikkatli olalım bebeğimiz çok kıymeti ve minyon bir bebek 12 sene sonra geliyor dedi bende çok korkuyorum dr bey dedim ve uyumuşum ve uyandıktan sonra anestezi uzmanı yanıma geldi hasret anne bebğini gördünmü getirin hasret anneye bebeğini dedi ve 10 dk sonra nazım yanımdaydı dünyanın en güzel şeyi allah kimselere aratmasın herkeze versin eşimile beraber sabaha kadar onu izliyoruz ben 35 eşim 38 yaşında tekrar doğduk. yani anlatacak kelimeler bulamıyorum sevincimizi nazım 2300 doğdu ama şimdi bir aylık 3200 oldu yavaş yavaş büyüyür benim minik kızım
elis yağmurseli yabangülüm merhem çok sağolun arkadaşlar
yaban gülüm inşallah çok beklemezsin benim kadar acını okadar iyi anlıyorumki yaşayan bilir en yakın zamanda bebişine kavuşman dileği ile
merhem canım ne güzel demek tüp bebeğe gerek kalmadan oldu çok şanslısın sağlıkla kucağına al bebeğini canım harika bir duygu
ayy cnm cok duygulandım hikaynri okuyunca bizim bebiş istemeye basladıktan 2 ay sonra oldu cok süükür aratmadı Rabbim ona ragmen nasıl psikolojım bozulmustu resmen içim acıyordu negatif test gördüğümde.12 yıl... dile kolay.Rabbim şimdi saglıkla sıhhAtle büyütmeyi nasip eder inşallah kıymetli kızımızı
Çok sevindim.Ben hergün dua ediyorum herkes için.Allah insanları çocuksuzlukla sınamasın.Bende 2 sene uğraştım.İki negatif tüp bebekten sonra tam senin gibi 5 ay sonra kendiliğinden hamiş kaldım.Şimdi Ekim başı gibi doğacak işallah....Sana ve bebişine mutlu bir hayat diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?