• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kişilik yemek takımı hakkında fikirleriniz?

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar uygun bir fiyata misafir yemek takımımı almak istiyorum. Kütahya porselen nasıldır 400-600 arası bakıyorum en fazla? Silinmeler oluyor mu kullanışlı mı kullananlardan fikir alabilir miyim ve bu fyatlarda başka hangi ürünleri markaları öneirirsiniz? benim bulduğum bu mesela sizce nasıl?
yemek1.jpg
yemek2.jpg

fiyatı 429 lira kızlar

Kızlar uygun bir fiyata misafir yemek takımımı almak istiyorum. Kütahya porselen nasıldır 400-600 arası bakıyorum en fazla? Silinmeler oluyor mu kullanışlı mı kullananlardan fikir alabilir miyim ve bu fyatlarda başka hangi ürünleri markaları öneirirsiniz? benim bulduğum bu mesela sizce nasıl?Eki Görüntüle 1300305 Eki Görüntüle 1300306
fiyatı 429 lira kızlar

Guzel. Bu takım halinde hepsi 2000 küsür falan oluyor ya öyle neden tercih etmiyorsunuz merak ettim.

Guzel. Bu takım halinde hepsi 2000 küsür falan oluyor ya öyle neden tercih etmiyorsunuz merak ettim.
çünkü çelik tencere takımı var mesela onlarda içinde cezve seti çaydanlık bir sürü tenceresi var ve ben bunları kullanmayacağım. seramik ve döküm tencere alacağım işime yaramayacak şeyler olacağı için içinde istemiyorum öyle almak ve setlerde hepsi aynı marka oluyor. ben en çok içime sinen parçaları toplamak istiyorum.

Kızlar uygun bir fiyata misafir yemek takımımı almak istiyorum. Kütahya porselen nasıldır 400-600 arası bakıyorum en fazla? Silinmeler oluyor mu kullanışlı mı kullananlardan fikir alabilir miyim ve bu fyatlarda başka hangi ürünleri markaları öneirirsiniz? benim bulduğum bu mesela sizce nasıl?Eki Görüntüle 1300305 Eki Görüntüle 1300306
fiyatı 429 lira kızlar
cnm ben de misafir yemek takımımı kütahya porselenden aldım. üstelik aynen senin gibi, çelik tencere setimi korkmazdan aldığım için çeyiz seti almadım. ve sana şunu söyleyebilirim, tercihin hem çok hoş hem de kaliteli bir marka gerçekten.

Back