- Konu Sahibi pisipisipisi
-
çok tatlı yorumlamışsınız.
keşke aldıklarınızın resmini çekip bir klasör olustursaydınız.
bir sürü tabak almışsınız
fakat fi tarihinden kalanları annene verip kendine yeni şık bir takım almanı tavsiye ederim.
inan misafirlerine sunarken severek ve özenerek yapmanı etkiliyor.
ben senin durumunda olsaydım şöyle yapardım kardeşimi kandırır ona verirdim o bana yenisini alırdı kardeşin var mı yok mu bilmiyorum ikinci bir ihtimalle satmayı düşünürdüm son ihtimallede anneme verirdim anneler beğenmemezlik yapmazlar yada çok pahalıya almadıysan sevdiğin bi insana hediye edebilirsin benim verebilcek öyle bir sevdiğim insan var kahvaltı takımımı ilerde hiçç hiçç beğenmezsem ona verebilirim mesela ama o yemek takımı gitmeden kesinlikle alma gerçekten çok gözünü yorar rahatsız olursun annene ver ve yenisini al sen
canim bence hic alma tekrar kutahya porselen yemek takimini tahmin edebiliyorum beyaz incililerden mi ? :) ben de bu agustosta evlencem diye yeni bi yemek takimi almistim fakat yurtdisinda oturcagimiz icin goturemicem 3 sene sonra donecegim zaman begenmeyebilirim diye onu gunluk yapcam :) sen de bence evlen biraz eskit daha sonra alirsin bi suru sey saymissin koycak yer bulamazsin :)
sanırım anneciğim beni "bu kız çok durmaz 19 yaşında gelin olur" diye düşünüp 18'imde aldırmıştı o takımı:))))
kenarları yeşil renk allı güllü bir model hem de ben seçmiştim desenini inanamıyorum kendime:))))
almak istediğim yemek takımı buEki Görüntüle 744826
çok sevdiğimden değil ama fiyatı uygun olduğundan beğendim aslında. düğüne az kaldı bende de paralar suyunu çekmek üzere
peşinde 675e bıraktı satıcı bunu ama benim asıl beğendiklerim 2000 tl civarıydı.
ben senin durumunda olsaydım şöyle yapardım kardeşimi kandırır ona verirdim o bana yenisini alırdı kardeşin var mı yok mu bilmiyorum ikinci bir ihtimalle satmayı düşünürdüm son ihtimallede anneme verirdim anneler beğenmemezlik yapmazlar yada çok pahalıya almadıysan sevdiğin bi insana hediye edebilirsin benim verebilcek öyle bir sevdiğim insan var kahvaltı takımımı ilerde hiçç hiçç beğenmezsem ona verebilirim mesela ama o yemek takımı gitmeden kesinlikle alma gerçekten çok gözünü yorar rahatsız olursun annene ver ve yenisini al sen
teşekkür ederim yorumlarınıza fakat artık çok geç takımı aldım çünkü:)
yakında sirtakiye beklerim:)))))
ekledigin tabaklar cok seker.
kaya maya serisi bende de varpasta tabagı olarak kullanıyorum .
dediğim gibi bence annenize verin kendinize yeni alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?