12.haftama geldim hala bulantılarım devam ediyor

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
58
17
Arkadaşlar ne zaman geçiyor bulantılar 12.haftamdayim doktorum bile geçmesi lazımdı dedi bi deri bi kemik kaldım haftalardır kahvaltı yapamıyorum sadece haşlanmış patates yiyorum başka yok iştahım gelmiyor kussam ayrı dert kusmasam ayrı dert hamilelik korkulu kabusum oldu eski hayatımı çok özledim

Arkadaşlar ne zaman geçiyor bulantılar 12.haftamdayim doktorum bile geçmesi lazımdı dedi bi deri bi kemik kaldım haftalardır kahvaltı yapamıyorum sadece haşlanmış patates yiyorum başka yok iştahım gelmiyor kussam ayrı dert kusmasam ayrı dert hamilelik korkulu kabusum oldu eski hayatımı çok özledim
Benim 15. Haftamd birden kesildi birdha olmadı

benim çok şiddetli değildi ama 13-14 te bıçak gibi kesildii :) iyi düşün iyi olsun. Şöyle düşün ömür boyu senle kalmıcak elbet geçiyor :)

Allahım inşallah benimde öyle bi anda kesilir çok imreniyorum bulantıyı atlatan insanlara iyi düşünmeye çalışıyorum ama kalıcı gibi geliyor ne bileyim bünyem çok zayıf kaldıramıyor galiba bu durumu mesela geçecekse bile artık geçsin istiyorum çok mutsuzum

Allahım inşallah benimde öyle bi anda kesilir çok imreniyorum bulantıyı atlatan insanlara iyi düşünmeye çalışıyorum ama kalıcı gibi geliyor ne bileyim bünyem çok zayıf kaldıramıyor galiba bu durumu mesela geçecekse bile artık geçsin istiyorum çok mutsuzum
Bulantı ilacı kullanıyor musunuz?

Biliyo musun bende öyle bisey isterdim bir anda kesilsin acaba benimde olur mu öyle o kadar şansım var mıdır ki?
Herkes istiyor inan bana canım banada sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyodu deli oluyodum artık birden kesilince bende şaşırmıştım bu seferde bişey mi oldu die korkmuştum o kadar benimsemişim ki bulantıyı 😂

Umarım bir an önce geçer ama bu kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor. Benim mesela hiç bulantım olmadı ama annem bana hamileyken doğuma gittiğim sabaha kadar kustum diyor kardeşime hamileyken ilk aylarda olmuş bulantı sonra geçmiş umarım sizinde geçer

Herkes istiyor inan bana canım banada sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyodu deli oluyodum artık birden kesilince bende şaşırmıştım bu seferde bişey mi oldu die korkmuştum o kadar benimsemişim ki bulantıyı 😂
Şu mutluluğu yaşarım bi an önce inşallahh insan bi sure sonra benimsiyor cidden her gün olunca alışıyor bulantıya bünye🤦🏼‍♀️😅🥲

X