Doğuma Hazırlık 12 haftalıkken bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı? bana yardımcı olabilirmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ama 15. haftada pozisyonda uygun ise net gözüküyo...
hatta arkimde hamişti onun bebeğinin cinsyt içindoktor bktı kıza benziyor dedi. bende kendi kızımın ultrasonunu iice incelediğim ve doktorum ayrıntılı bilgi verdiği için biraz anlıyordum. ben bacak arasındaki çıkıntıyı gördüm. muayeneden çıkınca dedim arkadaşıma bak gör senin bebek erkek ben gözümle gördüm dedim inanmadı normal olarak. 6. ayında öğrendi erkek olduğunu :KK9: yani görebilme ile ilgili bişey.

Ben oğlumda 11. haftada öğrendim çok belliydi pipisini gösterdi doktor bende çok net gördüm arkadan bacak arasından , tamamen doktora bağlı o görmek isterse ve doğru yere bakarsa sizde görürsünüz , bende hep derdim nasıl anlaşılıyor ben anlamam diye ama doktorum sağolsun her gidişimizde pipisinin resmini çekip verirdi:))

Geçen hafta kontrolümüz vardı (2li tarama testi için) 12 haftalık 2 günlüktü gittiğimizde. Görmeyeli çok büyümüş ve fırıldak bir şey olmuştu. El sallıyor, arkasını dönüyor, yan dönüyor, parmağını emiyor... Tam bu sırada bacaklarının arasında bir şey gördüm :))) daha doktor yorum yapmadan aaaa erkek galiba dedim. O da bana da öyle geldi dedi, tam o sırada bizimki yan dönüp kordonu doladı bacaklarının arasına (sanki bizi duymuş gibi utandı annesinin bir tanesi) Doktorumda daha erken yorum yapmak için yanıltmak istemem dedi. Ama ilk ben yorum yaptım çünkü bariz belliydi.

Eğer bebeğiniz size dönükse ve kordonu dolamıyorsa erkekse emin olun anlardınız. Bir çıkıntı oluyor çünkü :))

Son iki haftadır erkek istemeye başlamıştık ama ilk çocuğumuz nasipse hiç bir önemi yok elbet cinsiyetin.

dediğiniz haftalarda cinsiyet organları tam oluşmadığı için kalça kemiğinin yapısına bakarak yorum yapıyorlar. o haftalarda kızda da erkekte de küçük bir çıkıntı oluyor.:KK1: www. babycenter. com diye bir site var orada boy or girl diye bir video var ingilizce ama anlamasanızda görüntüler herşeyi anlatıyor. benim de kızım olacak inşallah:KK66: 13. haftada o çıkıntıyı bende gördüm aa erkek dedim. doktor da hayır bilemeyiz yapısı 15. haftada farklılaşacak dedi. ama bence kemik yapısı kız gibi dedi. gerçekten de kızım geliyor:21:.. şöyle düşün senin bile ultrasonda görebileceğin kadar net bir çıkıntı yapısı olsaydı doktorunun kesinlikle erkek diyebilmesi gerekirdi. inşallah allah gönlüne göre versin

dediğiniz haftalarda cinsiyet organları tam oluşmadığı için kalça kemiğinin yapısına bakarak yorum yapıyorlar. o haftalarda kızda da erkekte de küçük bir çıkıntı oluyor.:KK1: www. babycenter. com diye bir site var orada boy or girl diye bir video var ingilizce ama anlamasanızda görüntüler herşeyi anlatıyor. benim de kızım olacak inşallah:KK66: 13. haftada o çıkıntıyı bende gördüm aa erkek dedim. doktor da hayır bilemeyiz yapısı 15. haftada farklılaşacak dedi. ama bence kemik yapısı kız gibi dedi. gerçekten de kızım geliyor:21:.. şöyle düşün senin bile ultrasonda görebileceğin kadar net bir çıkıntı yapısı olsaydı doktorunun kesinlikle erkek diyebilmesi gerekirdi. inşallah allah gönlüne göre versin

Cinsiyeti öenmli değil bizim için. Ama doktorum da erkek dedi zaten. Erkeklerde yanılma payı daha az olurmuş.

Arkadaslar bebegın cınsıyetını tercıhten cok saglıgı ıcın dua edın bol bol..
Ben tam 12 haftalıkken kontrole gıttıgımde doktar sormustu soyleyeyımmı dıye.. Ben sormadım bıle daha bellı degıldır dedım ama erkek dedı ve bır oglum oldu. Yanı aslında 12 haftalıkken bellı oluyor ama dorktorlar emın degıllerse cogunlukla soylemıyorlar

Arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim cinsiyetini merak ediyordum ama henüz erken diye ben doktora sormadım ama eşim benden meraklı çıktı ve doktora sordu doktorumda hemen baktı ve erkek dedi tabi eşim ufak çaplı bir şok yaşadı kendisi kız istiyordu,tekrar sordu doktora eminmisinz belki kızdır dedi:KK1:doktorum tabi bakalım ama zannetmiyorum dedi çünkü ben bile bakar bakmaz pipisini gördüm :KK1::KK1:ay çok şekerdi çok net görünüyordu arkadaşlar erkekse bacak arasında çıkıntıyı herkes kolaylıkla görebilir.bu arada kız erkek fark etmez Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

X