• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık yere düştüm çok kanamam var

Yagmur-Damla

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
85
25
8
31
Merhabalar arkadaşlar kızımı hastaneye götürmüştüm çardağa oturacakken kırık olduğunu fark etmedim kuyruk sokumumun üzerine düştüm düştüğüm yerde de sert bir cisim vardı eve geldim akşam ağrılarım ve kanamam başladı ama bardaktan boşalırcasına banyo kan gölüne döndü bebek gitti sandım ambulansla hastaneye getirildim çok şükür ki bebeğimin kalpatışı vardı 4 gün yatırdılar kanamam şuan durdu ama ağrılarım çok var ayağa kalkınca işimi halletmek için çok çok zorlanıyorum ağrılarım artıyor ve bugün vajinamdan bebek çıkacakmış gibi hissediyorum benımle aynı durumu yaşayanlar var mı ?

Merhabalar arkadaşlar kızımı hastaneye götürmüştüm çardağa oturacakken kırık olduğunu fark etmedim kuyruk sokumumun üzerine düştüm düştüğüm yerde de sert bir cisim vardı eve geldim akşam ağrılarım ve kanamam başladı ama bardaktan boşalırcasına banyo kan gölüne döndü bebek gitti sandım ambulansla hastaneye getirildim çok şükür ki bebeğimin kalpatışı vardı 4 gün yatırdılar kanamam şuan durdu ama ağrılarım çok var ayağa kalkınca işimi halletmek için çok çok zorlanıyorum ağrılarım artıyor ve bugün vajinamdan bebek çıkacakmış gibi hissediyorum benımle aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Hep uzanin ilaç verdimi doktor 2 3hafta filan en azindan sakin ayaga kalkmayin wc dişinda agir şeylerde kaldirmayin eger korumazsaniz kendinizi mazallah duşuk gerçekleşe bilir.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin bence de bebeğiniz için tekrar bir korkunuz varsa acile görünün çok dikkat etmek gerekiyor hamileyken ya Allah korusun

Kontrolde oldugunuz doktorunuzla gorustunuz mu? Progestan vs kullaniyor musunuz? Wc harici kalkmayin en azindan 1 2 hafta kadar dinlenin ayaklarinizi yuksege uzatarak yatin cok gecmis olsun

İyice dinlenin. İş falan da yapmayın. Vücut toparlansın. Allah bebeğinizi korumuş. Yaşayacak günü varmış savaşçı miniğin. ❤️

Nasıl oldunuz ben de 12 haftalık hamileyim ve düştüm bugün bir taşın üstüne ara ara sağ kasığıma ağrı girer gibi oldu birkaç kez

Kontrolde oldugunuz doktorunuzla gorustunuz mu? Progestan vs kullaniyor musunuz? Wc harici kalkmayin en azindan 1 2 hafta kadar dinlenin ayaklarinizi yuksege uzatarak yatin cok gecmis olsun
Evet doktorum da aynısını söyledi ağır kaldır yükseğe ve ağır birşey taşıma dedi ona rağmen çok ağrılarım var 😞

Nasıl oldunuz ben de 12 haftalık hamileyim ve düştüm bugün bir taşın üstüne ara ara sağ kasığıma ağrı girer gibi oldu birkaç kez
Ay çok dikkat edin ben düştükten sonra kendımı eve zor attım full uzanmak zorunda kaldım çünkü düşmenin etkisiyle ayağa kalkmakta çok zorlanıyordum akşamında ayağa kalktığım gibi kanamam başladı çok çok dikkat edin inşallah birşey olmaz ama Allah korusun okursa lütfen bana yazın

Çok geçmiş olsun çok dikkat etmeniz lazım kızım var demişsiniz sakın kucağa almayın boş bulunmayın iş yapmayın salın gitsin size yardımcı olacak kişiler varsa gelsinler riskli durumdasınız suan yatın hep tuvalet harici kalkmayın

Back
X