• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık kesenin büyümemesi ve İkili test

Ozyoz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
60
19
8
32
12 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardi önceki haftalarda 3 kez hastanede yattim kanamadan dolayı kanama alanim var ve keseden büyüktü neyse bugün 2li test için gittiim ama ense kalınlığını ölcemedi doktor net göremedi baya uğraştı bebeğin kalp atisi gelişimi iyi harekette ediyordu kurban olduğum ama kese büyüyemiyo küçükmüş bebege göre böyle durum yaşayan var mi haftaya tekrar gidicem doktora yine göremezse alttan muayene edicek ne olcak bilmiyorum başına bu tarz biseyler gelen yada bilgisi olan var mi ister istemez canim sıkıldı..

Sizinle aynı durum mu bilmiyorum ama arkadaşımın kesesi de bebeğe göre küçüktü gayet sağlıklı bir şekilde doğdu. İnşallah sizin de öyle olur.

Sizinle aynı durum mu bilmiyorum ama arkadaşımın kesesi de bebeğe göre küçüktü gayet sağlıklı bir şekilde doğdu. İnşallah sizin de öyle olur.
Allahim bagislasn insallah sağlıklı olr haftaya kadar bana zaman nasil gecer bilmem rabbim insalah bizede bağışlar ill. Kez böyle bise yaşadım duydum 2 tane dis gebeliğim var cok üzgünüm

Back