• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık bebeğin ultrasondaki hareketleri

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
iyi geceler hanımlar biz bugün 11+5 olduk ve kontrole gittik. Ultrasonda bebeğin hareketleri bariz gözüküyordu. Yani ellerini yukarı kaldırıyor indiriyordu bacaklarınıda aynı şekilde. Cok hareketliydi maşallah. Görünce çok mutlu olduk. Doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi.

Sizce böyle erken hareketlenmesi ne demek oluyor hani cinsiyet tahmini yapıyorlar ya. Ona bağlı olabilir mi ?
Yani hereketlenmesi notmal mi bu haftada onu bile bilmiyorum ya :spor: daha ilk bebeğim ve ben merak içindeyim

Tabiki normal tatlım.. 9.haftadan sonra bebekler yavaş yavaş hareket etmeye başlar..Çok küçükde olsalar onlar el ve ayaklar oluştuktan sonra hareketler başlar :) bende gecen hafta gittim 11+6 ydık bizimkide gayet hareketli kıpır kıpırdı :)

Tabiki normal tatlım.. 9.haftadan sonra bebekler yavaş yavaş hareket etmeye başlar..Çok küçükde olsalar onlar el ve ayaklar oluştuktan sonra hareketler başlar :) bende gecen hafta gittim 11+6 ydık bizimkide gayet hareketli kıpır kıpırdı :)
İşte ilk bebek olunca sanki çok farklı bi durummuş gibi geliyo insana :) ve birileriyle paylaşmak istiyor onunla aynı ay hamile kalan :KK49:

İşte ilk bebek olunca sanki çok farklı bi durummuş gibi geliyo insana :) ve birileriyle paylaşmak istiyor onunla aynı ay hamile kalan :KK49:
Anlıyorum canım. .benim.bu ikinci hamileligim o yüzden tabi daha tecrübeliyim..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende ilk bebeğimde 9.haftada gittiğimde tomurcuk tomurcuk eller ayaklar minicik ve oynuyordu çok şaşırmıştm bukadar ufacık birşey nasıl hemen hareket edebilir Allah ın bize mucizesi işte heranı şaşırtıyor hafife almamak lazım şükürler olsn yavrularımızı verene :)

iyi geceler hanımlar biz bugün 11+5 olduk ve kontrole gittik. Ultrasonda bebeğin hareketleri bariz gözüküyordu. Yani ellerini yukarı kaldırıyor indiriyordu bacaklarınıda aynı şekilde. Cok hareketliydi maşallah. Görünce çok mutlu olduk. Doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi.

Sizce böyle erken hareketlenmesi ne demek oluyor hani cinsiyet tahmini yapıyorlar ya. Ona bağlı olabilir mi ?
Yani hereketlenmesi notmal mi bu haftada onu bile bilmiyorum ya :spor: daha ilk bebeğim ve ben merak içindeyim
İlk görünce bende çok şaşırmıştım minyatür bi bebek kıpır kıpırdı içimde :KK200::anneadayı: 11.haftamda görmüştük bizde ultrason da ellerini kollarını nasıl sallıyordu dönüyordu falan:KK49:

Back
X