Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkındaYok benim pipiyi gördü. Yüz üstü yatırıyordu ama ultrason cihazı açı değiştiriyor galiba gorebildi. İllaki anlıyorlardir bana da çok erken erkek gibi dedi
Maşallah canım. Kesin mi demişti o zaman?Benim kızıma 12.haftada kız demişti doktor hiç değişmedi
Benimde 12+4 %85 kız dediCanım 13.haftada da kız dedi bana… yani kesin konuşuyor… sizce bukadar kesin konuşuyorsa gerçekten kız mıdır? Nubu da paralel, bacak arasıda boş…
Peki şu an kaç haftalık? Kesinleşti mi?Benimde 12+4 %85 kız dedi
Peki şu an kaç haftalık? Kesinleşti mi?
Sağol canım. İnşallah öyledir yaMerhaba, bana da 12. haftada kız dendi ve kızım oldu çok şükür. Kesin dese bile her zaman bir yanılma payı vardır, bunu doğmadan bilemeyiz diye düşünüyorum. Eğer size de kız dendiyse öyledir, Allah gönlünüze göre versin
Amiiiinnnnnn sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsunAhahahhaa inşallah canım. İnşallah istediğin gibi kızdır ve hakkında hayırlı olurherşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
Kaç haftalıkken kız demişti yaniKız kardeşimin de kız dediler geçen hafta gittik doktor nasıl kız demişiz ya dedi saklamış görememişiz yüzde yüz erkek dedi iyi ki alışveriş yapmamışız ayrıntılı ultrasona kadar alacaklarınızda renk tercihi yapmayın derim
Şuan 5 aylık 4 aylık iken kız demişti geçen hafta gittik ayrıntılı ultrason için de gün verdi erkek deyince şok olduk öyle böyle değil işinde de çok uzman bir doktor üstelik yılların tecrübesi var görememişiz bazen saklıyorlar o zaman kız sanıyoruz dedi yüzde yüz erkek gösterdi dediKaç haftalıkken kız demişti yani
Ya ama madem bebek bacaklarını açmıyor saklıyor nasıl cinsiyet söylerler yaŞuan 5 aylık 4 aylık iken kız demişti geçen hafta gittik ayrıntılı ultrason için de gün verdi erkek deyince şok olduk öyle böyle değil işinde de çok uzman bir doktor üstelik yılların tecrübesi var görememişiz bazen saklıyorlar o zaman kız sanıyoruz dedi yüzde yüz erkek gösterdi dedi
Aslında emindi ama bir yere bazen gizleniyor dedi ama o dediği yeri tam anlayamadım tecrübeli bir doktor aslında yılların doktoru çok hastası var demek ki olabiliyor ben ayrıntılı ultrasona kadar alışverişi kimseye tavsiye etmem benim doktorum ayrıntılıya kadar emin olamadı kız gibi ama tam kesin bir şey diyemiyorum tam gözükmüyor dedi 5 ay göstermedi ayrıntılı ultrasonda kesinleşince alışverişi yaptık iyi ki kardeşime yapmamışız biz pembeleri alacak olduklarımızı hep konuştuk iyi ki almamışızYa ama madem bebek bacaklarını açmıyor saklıyor nasıl cinsiyet söylerler yahiç anlamıyorum bunu… yani bacak arasını görmeden kız demiş oluyor öyle mi?
Anladım cnm. Doğru diyorsun.Aslında emindi ama bir yere bazen gizleniyor dedi ama o dediği yeri tam anlayamadım tecrübeli bir doktor aslında yılların doktoru çok hastası var demek ki olabiliyor ben ayrıntılı ultrasona kadar alışverişi kimseye tavsiye etmem benim doktorum ayrıntılıya kadar emin olamadı kız gibi ama tam kesin bir şey diyemiyorum tam gözükmüyor dedi 5 ay göstermedi ayrıntılı ultrasonda kesinleşince alışverişi yaptık iyi ki kardeşime yapmamışız biz pembeleri alacak olduklarımızı hep konuştuk iyi ki almamışız
Bugün fetal DNA için kan verdim 1 haftaya net cinsiyet çıkacakPeki şu an kaç haftalık? Kesinleşti mi?
Nubuna bakıyorlar canım kız bebekler de 3 çizgi oluyormuş ona bakıyorlar ilk bebeğim kızdı. 13 haftalıkken %80 kız dedi kolay kolay yanılmam demişti doktor hiç değişmedide kızdı yani özelde demişti. Buna da 16+4 erkek gibi dedi bacak arası görünmüyor dedi şurda bşey var kordon değilse erkek dedi ama hiç ikna olmadım yaniYa bende merak ediyorum bunu… bacak arası görmeden kız veya erkek nasıl diyebiliyorlar ki
Sağlıcakla gelsin canım evladın. Ben daha emin değilim ne olduğuna cinsiyetinin kendim kız hissediyorum doktor da erkeğe benziyor dedi bakalımYok benim pipiyi gördü. Yüz üstü yatırıyordu ama ultrason cihazı açı değiştiriyor galiba gorebildi. İllaki anlıyorlardir bana da çok erken erkek gibi dedi
Cnm bana 12 haftada %90 dedi . 13 haftada kesin dedi. Bu kadar emin olmasa söylemezdi dimi? Erken haftalarda da kesin belli olabiliyor mu cinsiyet?Nubuna bakıyorlar canım kız bebekler de 3 çizgi oluyormuş ona bakıyorlar ilk bebeğim kızdı. 13 haftalıkken %80 kız dedi kolay kolay yanılmam demişti doktor hiç değişmedide kızdı yani özelde demişti. Buna da 16+4 erkek gibi dedi bacak arası görünmüyor dedi şurda bşey var kordon değilse erkek dedi ama hiç ikna olmadım yani
Amin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallahSağlıcakla gelsin canım evladın. Ben daha emin değilim ne olduğuna cinsiyetinin kendim kız hissediyorum doktor da erkeğe benziyor dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?