Kız mi dediiiiiiKızlar 12.haftada %90 oranla kız denilmesi ne kadar güvenilir acaba? Bu kadar yüksek oranla kız denilip kızı olanlar yazabilir mi? Ve ya tam tersi olanlar var mı?
Ay canım yazacaktım sanada… ama okuduğum şeylerden sonra biraz korkuyorum sevinmeyeKız mi dediiiiii
O gösterdi ama ben göremedim ya hiç anlamıyorumPeki bacak arasını size göstermişmiydi doktor? Çok teşekkür ederim
Yaaa çok sevindim olsuunn bir umutAy canım yazacaktım sanada… ama okuduğum şeylerden sonra biraz korkuyorum sevinmeyedoktor kendinden emindi… bacak arası boş dedi.. yinede 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi… sen ne yaptın gittin mi? Ben normalde şimdi gitmeyecektim ama dayanamadım
Ay haber ver mutlaka. Ben perşembe tekrar gidicemYaaa çok sevindim olsuunn bir umutben de yarın gidicem bakalım
Gittim bugün erkekAy haber ver mutlaka. Ben perşembe tekrar gidicem
Aaaa kaç haftalık oldu canım? Ultrason resmini atar mısın? Hayırlısı böyleymiş cnm… sağsalim al kucağınaGittim bugün erkek
14 haftalık canım. Ultrason resminde sadece kafa ölçüsü var öyle güzel bir resim vermediAaaa kaç haftalık oldu canım? Ultrason resmini atar mısın? Hayırlısı böyleymiş cnm… sağsalim al kucağına
Emin bir şekilde mi söyledi erkek olduğunu?14 haftalık canım. Ultrason resminde sadece kafa ölçüsü var öyle güzel bir resim vermedi
Evet canım pipisini de gösterdiEmin bir şekilde mi söyledi erkek olduğunu?
Yüzüstü yatıyordu erkek kesin dedi yaa ama pipi görmedim dedi zorladı zorladı bebek dönmedi ama öyle yüzüstü haldeyken bacak arasındaki çıkıntıyı gösterdiEmin bir şekilde mi söyledi erkek olduğunu?
BEmin bir şekilde mi söyledi erkek olduğunu?
durum nedir canım gittin mi doktora bir daha :)Kızlar 12.haftada %90 oranla kız denilmesi ne kadar güvenilir acaba? Bu kadar yüksek oranla kız denilip kızı olanlar yazabilir mi? Ve ya tam tersi olanlar var mı?
Nasıl anlıyorlar acaba pipi görmeden bana da devlette erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek dedi bacak arasını görmüyorum dedi yine bakarız dediYüzüstü yatıyordu erkek kesin dedi yaa ama pipi görmedim dedi zorladı zorladı bebek dönmedi ama öyle yüzüstü haldeyken bacak arasındaki çıkıntıyı gösterdi
Canım 13.haftada da kız dedi bana… yani kesin konuşuyor… sizce bukadar kesin konuşuyorsa gerçekten kız mıdır? Nubu da paralel, bacak arasıda boş…B
durum nedir canım gittin mi doktora bir daha :)
Ya bende merak ediyorum bunu… bacak arası görmeden kız veya erkek nasıl diyebiliyorlar kiNasıl anlıyorlar acaba pipi görmeden bana da devlette erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek dedi bacak arasını görmüyorum dedi yine bakarız dedi
Ya yinede net görmemiş ki… bence birdahaki kontrolü beklemek lazımYüzüstü yatıyordu erkek kesin dedi yaa ama pipi görmedim dedi zorladı zorladı bebek dönmedi ama öyle yüzüstü haldeyken bacak arasındaki çıkıntıyı gösterdi
Yok benim pipiyi gördü. Yüz üstü yatırıyordu ama ultrason cihazı açı değiştiriyor galiba gorebildi. İllaki anlıyorlardir bana da çok erken erkek gibi dediNasıl anlıyorlar acaba pipi görmeden bana da devlette erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek dedi bacak arasını görmüyorum dedi yine bakarız dedi
Doktorum o kadar iyi ki onu tanıyan herkes emin olmasa söylemezdi diyor ama inşallah yaniliyordurYa yinede net görmemiş ki… bence birdahaki kontrolü beklemek lazım
Ahahahhaa inşallah canım. İnşallah istediğin gibi kızdır ve hakkında hayırlı olurDoktorum o kadar iyi ki onu tanıyan herkes emin olmasa söylemezdi diyor ama inşallah yaniliyordur