12 haftada bebeğin suyu azalması?

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Ben 12 haftalık hamileyim bu 3. Gebeliğim dünkü kontrolümde doktor suyumun azaldığını böyle devam ederse 16 veya 18 hafta içinde bebeği kaybedeceğimizi söyledi bi bölüme yönlendirdi oraya gideceğim ama çok huzursuzum çok erken suyun azalması için bu durumu yaşayan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız :(

Merhaba arkadaşlar
Ben 12 haftalık hamileyim bu 3. Gebeliğim dünkü kontrolümde doktor suyumun azaldığını böyle devam ederse 16 veya 18 hafta içinde bebeği kaybedeceğimizi söyledi bi bölüme yönlendirdi oraya gideceğim ama çok huzursuzum çok erken suyun azalması için bu durumu yaşayan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız :KK43:
havuç suyu muhakkak için

Havuç suyunu ben de dün tesadüfen gördüm. Suyu daha faydalıdır bence çünkü bir bardak havuç suyunda 5-6havuç var belki ama yeseniz en fazla 3 tane yersiniz tek seferde. Hazır havuç suyu satılıyordur araştırın bi. Çoğu kişiye deva olmuş .

Olan birine çıkarttırın suyunu ben de hav suyu faydali diye duymuştum

Merhaba arkadaşlar
Ben 12 haftalık hamileyim bu 3. Gebeliğim dünkü kontrolümde doktor suyumun azaldığını böyle devam ederse 16 veya 18 hafta içinde bebeği kaybedeceğimizi söyledi bi bölüme yönlendirdi oraya gideceğim ama çok huzursuzum çok erken suyun azalması için bu durumu yaşayan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız :KK43:
Baska bi dr a daha gorunun. Benim baslarda degil ama tam hatirlamiyorum 5.6. Ay miydi neydi son ana kadar suyum azdi..gunde 3 lt su iciyordum lt ile olcup sise sise ve her kontrolde su az dendi son ana dogumuma kadar...tavsiyem, bi dr a daha gidin..

Baska bi dr a daha gorunun. Benim baslarda degil ama tam hatirlamiyorum 5.6. Ay miydi neydi son ana kadar suyum azdi..gunde 3 lt su iciyordum lt ile olcup sise sise ve her kontrolde su az dendi son ana dogumuma kadar...tavsiyem, bi dr a daha gidin..
Salı gününe randevu aldım devletten sadece orda varmış o bölüm yönlendirsin diye ben özele gidiyordum salı günüde muhtemelen bakcak dpktor olmasaydı başka dr gitcektim birde huzursuz oldum çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Merhaba benimde 13. Haftada suyumun az olduğunu söyledi, şimdi 19. Haftadayız , detaylı ultrasonda su az olduğu için net birşey göremedi doktor, kanda dna testi temiz çıktı, havuç suyu içiyorum ama faydasını henüz görmedik bekliyoruz

Merhaba benimde 13. Haftada suyumun az olduğunu söyledi, şimdi 19. Haftadayız , detaylı ultrasonda su az olduğu için net birşey göremedi doktor, kanda dna testi temiz çıktı, havuç suyu içiyorum ama faydasını henüz görmedik bekliyoruz
Çok geçmiş olsun sizede dün dr gittim çok nadir görülen birşeymiş alttan numune aldılar test yapıldı çok şükür suyum ne çok ne az yeterliymiş şimdilik akmıyormuşta suyum biraz rahatladım sizde takipte olun suyu fazla olan bir hanımla hastanede tanıştık onunda suyu fazlaymış sıkıntıymış meyve yasak demiş suyu fazlalaştırdığı için bol bol meyve yerseniz belki çoğalabilir suyunuz böbrekleride artık oluşmuştur sizin bebeğinizin çopalır takviyelerle inşallah

Back
X