- 15 Ağustos 2016
- 56
- 27
- 35
-
- Konu Sahibi sally_stark
Elma muz kivi mandalina dene, ayva banada cok iyi geliyor ama sende etkisi olmamış ayvanın yanı sıra bu yazdıgım meyveler iyi geliyor rahatlatıyor en azından, zorlada olsa az az birşeyler yemeye calış aç mide daha cok bulanır cunku,benim bu haftalar önceki haftalara göre azaldı cok sukur, seninki gecer inş en kısa sürede
Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalik ikizlere hamileyim. Doktorum zofer diye ilacı verdi kullandım bir kere faydası oldu ama int birşeyler okuyunca korktum erken mi ictim acaba .
Doğuma kadar sürenlerden biri benim:) son güne kadar zofer kullandım. Doğuma bile kusa kusa girdim. 28.haftada falan çok rahatladım ilaç yeterli gelmeye başlamıştı öncesinde ilaca rağmen günde 1-2 kere kusuyordum.
Bebeğine odaklan sonucu harika olacak. Ben sürekli bebeğimle konuşurdum o rahatlatırdı beni. Doğum sonrasında aklına bile gelmeyecek bugünlerin biraz dayan
Seni rahatlatıyorsa ilaç kullan ve korkma bebeğin etkilenmez ben 6.haftadan 39.haftada doğum yapAna kadar kullandım maşallah bebeğim de gayet sağlıklı doğdu
Evt canim doktor verdi . Hatta bir hapı 4 e böldüm öyle ictim.Dr verdiyse korkmana gerek yok canım. Ben 6. Haftadan beri kullanıyorum
Ayy gercektenmi haklisin canm sonuc harika olacagi icin insan katlaniyor zaten.. bazisi 1 kere migdesi bulanmadan doguruyor masallah ya.. kimiside bizim gibiDoğuma kadar sürenlerden biri benim:) son güne kadar zofer kullandım. Doğuma bile kusa kusa girdim. 28.haftada falan çok rahatladım ilaç yeterli gelmeye başlamıştı öncesinde ilaca rağmen günde 1-2 kere kusuyordum.
Bebeğine odaklan sonucu harika olacak. Ben sürekli bebeğimle konuşurdum o rahatlatırdı beni. Doğum sonrasında aklına bile gelmeyecek bugünlerin biraz dayan
Seni rahatlatıyorsa ilaç kullan ve korkma bebeğin etkilenmez ben 6.haftadan 39.haftada doğum yapAna kadar kullandım maşallah bebeğim de gayet sağlıklı doğdu
Okuma o yazanları kafanı bulandırma ilk ağızdan yazıyorum benYazını okuyunca çok rahatladım canım ya. Hep aklımı karıştırıyordu ilaç bi sıkıntı olur mu diye
Ben de çok gıpta ediyordum midesi bulanmadan doğuranlara ama böyle olunca anneliği daha erken anladımAyy gercektenmi haklisin canm sonuc harika olacagi icin insan katlaniyor zaten.. bazisi 1 kere migdesi bulanmadan doguruyor masallah ya.. kimiside bizim gibi
Benim ikinci hamileligim.. ilkinde 5 aylik olunca gecmisdi bakalim belki gecer diyorum 5/6 aylik oldugunda.. benim senin kadar siddetli degil kusmuyorum en azindan..
Okuma o yazanları kafanı bulandırma ilk ağızdan yazıyorum ben
ben 3 doktora gittim 3ü de senin rahat olman, yiyebilmen önemli kullan ilacı bünyeni zorlama dedi. Korkma sen rahatına bak annesi
Bende öyle canm.. her aksam yatmadan bulantiya karsi ilac aliyorum 2 aydir ve bebisimde bi anormallik yok.. doktorumda dedi ztn 12 haftalikdan sonra organlari herseyi gelismi oluyormus bebislerin.. bi zarari olmaz dedi :)Allah razı olsun canım. gerçekten moral olarak çok düzeldim şuan :)