• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 hafta kız 15 hafta erkek dendi hangisi doğru

eftelya2928

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
11
2
1
27
Kızlar selam 12 haftalıkken özelde doktorum kıza benzettım kesın degıl ama tercıhım kız yönünde dedi bacak arasını da görmüştü ona rağmen kesın degıl dedı bugün ise 15 haftalık devlet hastanesine gittim kayıt yaptırmak için cınsıyet dediler mı dedı pek sayılmaz dedım ama erkege benzettım dedı ıkı kere sordum neye göre tahmin yaptınız dıye ıkı defa bacak arasını gördüm bıdahakıne net olur ama erkege benzettım dedı hangısı doğru kızlar kafam allak pullak oldu

15. Hafta erkek olan daha doğru bir söylem. 12. Hafta da kızı kafadan sallama bir tahminde bulunmuş doktor daha cinsel organı oluşmuyor ki tam olarak. Zaten kızıda pipi olmazsa kız diyorlar eğer 15de pipi gördüyse erkektir çok büyük ihtimalle

15. Hafta erkek olan daha doğru bir söylem. 12. Hafta da kızı kafadan sallama bir tahminde bulunmuş doktor daha cinsel organı oluşmuyor ki tam olarak. Zaten kızıda pipi olmazsa kız diyorlar eğer 15de pipi gördüyse erkektir çok büyük ihtimalle
Devlet hastanesı olunca acaba ultrasın cıhazından dolayı farklılık olabilirmi acaba dedım ama bu doktorumda ilk dogumımu yapmıştım kötü bır doktor degıl kafam çok kariştı gerçekten bacak arasını gördüm dedı bıdahakıne daha çok netleşir ama erkege benzıyor dedı bir kızım var bırde oğlum olur Insallah sevınirim şahsen kız dedıgındede üzülmedim ama ılk tahmın yapan özel ikinci devlet olunca kafam kariştş

Canım bana 12. Haftada ikisi de özel hastane kız dediler tahmin olarak bir sonraki kontrolümde ise 16. Haftamda aynı doktor erkek bu dedi :) cinsiyet organları sonradan oluşuyor zaten bence de 15.haftadaki daha net görmüştür

Kızlar selam 12 haftalıkken özelde doktorum kıza benzettım kesın degıl ama tercıhım kız yönünde dedi bacak arasını da görmüştü ona rağmen kesın degıl dedı bugün ise 15 haftalık devlet hastanesine gittim kayıt yaptırmak için cınsıyet dediler mı dedı pek sayılmaz dedım ama erkege benzettım dedı ıkı kere sordum neye göre tahmin yaptınız dıye ıkı defa bacak arasını gördüm bıdahakıne net olur ama erkege benzettım dedı hangısı doğru kızlar kafam allak pullak oldu
Benim de12. haftada devlet hastanesi kıza benziyor demişti 13. Haftada sağlık ocağında usg bakıldı %90 erkek dedi oğlum oldu.

Canım bana 12. Haftada ikisi de özel hastane kız dediler tahmin olarak bir sonraki kontrolümde ise 16. Haftamda aynı doktor erkek bu dedi :) cinsiyet organları sonradan oluşuyor zaten bence de 15.haftadaki daha net
Öylemi ya ne bileyim iki doktorumuda sevıyorum deneyımliler hangisi bilecek acaba 🤔

Back