12 hafta gebelik sonlandırma

d_laraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2023
32
6
29
Herkese Merhaba,

12.haftada bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim ve ense kalınlığı olduğunu söyledi doktorum hemen perinatolog a yönlendirdi gittiğimde hidrops olduğunu (su toplaması) tek kalp olduğunu kısaca gelişmediğini ve sonlandırılması gerektiğini söyledi. o an dünyam başıma yıkıldı. bir kaç gün kendime gelmeye çalıştıktan sonra kürtajla bebeğimi aldılar. doktorum ilk adetimden sonra tekrardan hamile kalabileceğimi söyledi. genetik olduğunu ama bunu trafik kazası gibi düşünmemi söyledi. perinatolog ve kendi kadın doğum doktorum bunun tekrarlamayacağını söylediler. yalnız olmadığımı biliyorum yaşayan anneler varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Ben de ikili teste gittiğimde bebeğimin bütün vücudunun şu toplandığını öğrenmiştim. Kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım. Bana da hemen hamile kalabilirsin tekrarlamaz dedi doktorum

Ben de ikili teste gittiğimde bebeğimin bütün vücudunun şu toplandığını öğrenmiştim. Kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım. Bana da hemen hamile kalabilirsin tekrarlamaz dedi doktorum
Çok geçmiş olsun size de Allah sabır versin.. yeni mi oldunuz kürtaj peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…