Herkese hayırlı ramazanlar. 12.hafta ultrasonda doktor erkek demişti 20. Hafta yani bugün tekrar gittiğimde büyük ihtimal kız dedi. Ama göstermediğini de söyledi. Ultrason fotoğraflarını atıcam tahmini olanlar yazabilir mi? Bu arada haftaya detaylı ultrasona giricem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12.hafta erkek 20.hafta kız denilen bebek cinsiyet tahmini
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herkese hayırlı ramazanlar. 12.hafta ultrasonda doktor erkek demişti 20. Hafta yani bugün tekrar gittiğimde büyük ihtimal kız dedi. Ama göstermediğini de söyledi. Ultrason fotoğraflarını atıcam tahmini olanlar yazabilir mi? Bu arada haftaya detaylı ultrasona giricemme
Merhaba benim de 13 haftaliken erkek dedi 20 haftaligim kız dedi sizin beli oldumuHerkese hayırlı ramazanlar. 12.hafta ultrasonda doktor erkek demişti 20. Hafta yani bugün tekrar gittiğimde büyük ihtimal kız dedi. Ama göstermediğini de söyledi. Ultrason fotoğraflarını atıcam tahmini olanlar yazabilir mi? Bu arada haftaya detaylı ultrasona giricem
- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 37
Merhaba bana da 12 haftalık kesin erkek dediler değişir mi diye umutlandım siz yazınca ama şöyle bir ultrason görüntüsü var pipi görünüyor gibi ne dersinizMerhaba benim de 13 haftaliken erkek dedi 20 haftaligim kız dedi sizin beli oldumu
Eklentiler
- 11 Ocak 2019
- 37
- 9
- 16
- 32
Evet erkek çıkıntısı baya belliMerhaba bana da 12 haftalık kesin erkek dediler değişir mi diye umutlandım siz yazınca ama şöyle bir ultrason görüntüsü var pipi görünüyor gibi ne dersiniz
- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 37
Sağolun bazen yanılgı oluyor ama emin olamadım kordon ile karıştırılıyor çok küçük daha diye şüpheye düştüm Burda da arkadaşlar yazmış bi sorayım dedimEvet erkek çıkıntısı baya belli
- 1 Ocak 2021
- 412
- 439
- 53
- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 37
Çok sağolun bakalım hayırlısıyla gönlümüzden geçen inşallahDetaylı ultrasonda kesin belli olur
- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.234
- 333
Kesin erkekMerhaba bana da 12 haftalık kesin erkek dediler değişir mi diye umutlandım siz yazınca ama şöyle bir ultrason görüntüsü var pipi görünüyor gibi ne dersiniz
- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.234
- 333
Kiz yüzde yüzHerkese hayırlı ramazanlar. 12.hafta ultrasonda doktor erkek demişti 20. Hafta yani bugün tekrar gittiğimde büyük ihtimal kız dedi. Ama göstermediğini de söyledi. Ultrason fotoğraflarını atıcam tahmini olanlar yazabilir mi? Bu arada haftaya detaylı ultrasona giricem
- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Merhaba bu usg görüntüleri özele mi ait acaba? Bende 19. Haftadayım bizimde cinsiyetimiz belli değil 12 ve 13te kız dediler 17de erkek olabilir göstermiyor dedi şimdi şehir dışına ailemin yanına gelmek zorunda kaldım burda detaylıya da randevu bulamadım artık haftaya 2 ayrı doktora gideceğim bakalım ne olacakHerkese hayırlı ramazanlar. 12.hafta ultrasonda doktor erkek demişti 20. Hafta yani bugün tekrar gittiğimde büyük ihtimal kız dedi. Ama göstermediğini de söyledi. Ultrason fotoğraflarını atıcam tahmini olanlar yazabilir mi? Bu arada haftaya detaylı ultrasona giricem
Evet özel
evet özel rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatliMerhaba bu usg görüntüleri özele mi ait acaba? Bende 19. Haftadayım bizimde cinsiyetimiz belli değil 12 ve 13te kız dediler 17de erkek olabilir göstermiyor dedi şimdi şehir dışına ailemin yanına gelmek zorunda kaldım burda detaylıya da randevu bulamadım artık haftaya 2 ayrı doktora gideceğim bakalım ne olacak
Evet özel
evet özel rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli
Banada bi bakarmısın iz dr erkek dedi ama nedense en başından beri kız hissediyorum inanamıyorum bir türlü 12 haftalıkken ıkili testtuki dr kiz dedi 17 haftalıkken kendi drum 1 dakika bile bakmadan erkek dedi pipi resmi verdi ama druma pek guvenemedim
Eklentiler
- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
Erkek görünüyor okla gösterilen pipiBanada bi bakarmısın iz dr erkek dedi ama nedense en başından beri kız hissediyorum inanamıyorum bir türlü 12 haftalıkken ıkili testtuki dr kiz dedi 17 haftalıkken kendi drum 1 dakika bile bakmadan erkek dedi pipi resmi verdi ama druma pek guvenemedim
Bence erkek oldugu cok belli♀Merhaba bana da 12 haftalık kesin erkek dediler değişir mi diye umutlandım siz yazınca ama şöyle bir ultrason görüntüsü var pipi görünüyor gibi ne dersiniz
Merhaba bana da 12 haftalık kesin erkek dediler değişir mi diye umutlandım siz yazınca ama şöyle bir ultrason görüntüsü var pipi görünüyor gibi ne dersiniz
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Kiz benceBanada bakar mısınız 12 haftalık
Nasıl anladınızKiz bence