• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. Hafta devam eden mide bulantisi ve kusma

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
825
619
103
Kızlar selamlar.
12 haftalik hamileyim mide bulantim ve ara sıra kusma hâlâ devam ediyor. Sizde durum nasil? Hani ilk 3 ay bitince mide bulantisi bitiyordu ? 🥴

11. Haftadan bildiriyorum yeni başladı ben de 1 haftada geçer mi insallah
Geçsin inşallah ama mutlaka ilac kullan, ben ilaçsız geçiremedim, bebişlerimizin dogum günleri yakın olacak demek ki 🩷 Allah sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin 💙💙

Merhabalar 8 haftalık hamileyim . Çok yorgunum hasta gibiyim basımı kaldırmaya aciz duruma geldim . Mide bulantım baş dönmem çok fazla sudan tiksiniyorum . Normal mi özellikle bulantım için neler yapabilirim?

Merhabalar 8 haftalık hamileyim . Çok yorgunum hasta gibiyim basımı kaldırmaya aciz duruma geldim . Mide bulantım baş dönmem çok fazla sudan tiksiniyorum . Normal mi özellikle bulantım için neler yapabilirim?
Bende 16.haftaya kadar devam etmisti prilam vermisti dr um bi deneyin isterseni hekiminize danisip baya faydasi olmustu bana

Neredeyse 20li Haftalarıma kadar her yediğimi çıkardım mide bulantısı yaşadım. O yüzden bi garantisi yok üç ay doldu geçecek diye. Umarım geçer çok zorlayıcı oluyor.

Neredeyse 20li Haftalarıma kadar her yediğimi çıkardım mide bulantısı yaşadım. O yüzden bi garantisi yok üç ay doldu geçecek diye. Umarım geçer çok zorlayıcı oluyor.
Umarım sizin bebikonun cinsiyeti ne oldu acaba 🌸

Kızlar selamlar.
12 haftalik hamileyim mide bulantim ve ara sıra kusma hâlâ devam ediyor. Sizde durum nasil? Hani ilk 3 ay bitince mide bulantisi bitiyordu ? 🥴
benim kuzenim 9 ay boyunca kustu 😂 su bile içemiyordu. her seyden çilek kokusu alıyormus ve midesini bulandırıyormus. 9 ay esiyle birlikte bile uyumadı çünkü esi de çilek kokuyormus 😂😂 çom fazla kustuğuniçin ve su tüketemediği için de 2 haftada bir serumla sıvı takviyesi aldı.

Merhabalar 13 haftalık hamileyim çok zorlanıyorum koku duyum aşırı hassas makine ilacı kokusu beni mahvediyor. Umarım 16 haftada biter çok zorlanıyorum

Kızlar kusma mide bulantısı kaçıncı hafta da başlıyor?

Back