- 18 Haziran 2018
- 63
- 42
- 88
- 32
kizmis ogrendim 5.5 ayin sonunda :)Rica ederim canım hayırlısı olsun insalah sağ salim kucaginza alın bizleride dualarinizdan eksik etmeyin cinsiyeti öğrenince soyle kız merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizmis ogrendim 5.5 ayin sonunda :)Rica ederim canım hayırlısı olsun insalah sağ salim kucaginza alın bizleride dualarinizdan eksik etmeyin cinsiyeti öğrenince soyle kız merak ettim
ama bildiniz kiz :)Şimdi yandan baktığım kadarıyla kıza daha çok benziyor gibi…. Ama nubu çok net değil burda… açıkçası bu teorinin de tutmadığı olabiliyor…. Ben tahmin olarak kız diyorum…. Ama bacak arasını görmeden bunu bilmek imkansız
evet kiz bildiniz tesekkurler :)Kız bebek bu bence çıkıntı aşağıda duruyor
Merhaba
Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim
12. Haftasında öğrendım bende aynı böyleydi kız kesinlikle diye düşünüyorumMerhaba
Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim
Eki Görüntüle 3303438
Bansda bakrmsnz12. Haftasında öğrendım bende aynı böyleydi kız kesinlikle diye düşünüyorum
Kız benceMerhaba
Eki Görüntüle 3303438
Bence kızKızlar bu da benim bebiş cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Eki Görüntüle 3308504
Kız gibiEki Görüntüle 3309278 bana da bakabilir misinz
Banada bakrmisiniz kizlarKız gibi
Bence erkekBanada bakrmisiniz kizlar
Nerden anldnz .. ultrasonu kime gstrsm hep erkek dediler 1 2 kiz dyn tek ckti..Bence erkek
Saolun tskr 2 kizim var inslh dediniz cikar .. orenince yazarim sizeBir bilgiye göre üç kısmındaki çıkıntı var yukarı doğru. O çıkıntı yukariya dökükse erkek yataysa kız derler. Ama bu zamana kadar tüm tahminlerde de çok az yanılma oldu. :)
Bkrmsnz 11 hftaBir bilgiye göre üç kısmındaki çıkıntı var yukarı doğru. O çıkıntı yukariya dökükse erkek yataysa kız derler. Ama bu zamana kadar tüm tahminlerde de çok az yanılma oldu. :)
Bkrmsnz 11 hfta
Banada baksanKız bebek bu bence çıkıntı aşağıda duruyor
Bnm ne sizceBence erkek
Kız :)Banada baksan