• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. Hafta Cinsiyet tahmini yardimci olur musunuz

Şimdi yandan baktığım kadarıyla kıza daha çok benziyor gibi…. Ama nubu çok net değil burda… açıkçası bu teorinin de tutmadığı olabiliyor…. Ben tahmin olarak kız diyorum…. Ama bacak arasını görmeden bunu bilmek imkansız 🙁
ama bildiniz kiz :)

Merhaba

Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim
Merhaba

Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim

Eki Görüntüle 3303438
12. Haftasında öğrendım bende aynı böyleydi kız kesinlikle diye düşünüyorum 🤰

Eklentiler

• IMG-20231017-WA0000.jpeg
    IMG-20231017-WA0000.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba

Eki Görüntüle 3303438
Kız bence🥰

Bir bilgiye göre üç kısmındaki çıkıntı var yukarı doğru. O çıkıntı yukariya dökükse erkek yataysa kız derler. Ama bu zamana kadar tüm tahminlerde de çok az yanılma oldu. :)

Bir bilgiye göre üç kısmındaki çıkıntı var yukarı doğru. O çıkıntı yukariya dökükse erkek yataysa kız derler. Ama bu zamana kadar tüm tahminlerde de çok az yanılma oldu. :)
Saolun tskr 2 kizim var inslh dediniz cikar .. orenince yazarim size

Son düzenleme:
Back