Erkek hisetim ben yaMerhaba
Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim
Eki Görüntüle 3303438
Valla ben de ruyalarımda erkek görüyorum eşim kız çocuk çok istiyo. Teşekkür ederim yorumunuz için :)Erkek hisetim ben ya
Rica ederim canım hayırlısı olsun insalah sağ salim kucaginza alın bizleride dualarinizdan eksik etmeyin cinsiyeti öğrenince soyle kız merak ettimValla ben de ruyalarımda erkek görüyorum eşim kız çocuk çok istiyo. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Şimdi yandan baktığım kadarıyla kıza daha çok benziyor gibi…. Ama nubu çok net değil burda… açıkçası bu teorinin de tutmadığı olabiliyor…. Ben tahmin olarak kız diyorum…. Ama bacak arasını görmeden bunu bilmek imkansızMerhaba
Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim
Eki Görüntüle 3303438
Pek anlayamadımBana da bakar mısınız 10+3Eki Görüntüle 3308440
Kız gibi duruyor aşağıda çıkıntı gördümKızlar bu da benim bebiş cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Eki Görüntüle 3308504
Benimde 12 haftalık açıkcası bende çok merak ediyorumMerhaba
Eki Görüntüle 3303438
Benimde 12 haftalık rica etsem bilenler yorumlayan bilir mi acaba çok merak ediyorumMerhaba
Eki Görüntüle 3303438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?