12. Hafta Cinsiyet tahmini yardimci olur musunuz

1kubrae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
63
42
88
32
Merhaba

Biliyorum 12.ci hafta erken olabilir cinsiyet tahmini icin ama benim icin tahminde bulunabilir misiniz. Maalesef yasadigim yeerde 20.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar ben de suan 14. haftadayim 6 hafta daha beklicak tahammulum kalmadi. Tahminde bulunursaniz sevinirim

Valla ben de ruyalarımda erkek görüyorum eşim kız çocuk çok istiyo. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Rica ederim canım hayırlısı olsun insalah sağ salim kucaginza alın bizleride dualarinizdan eksik etmeyin cinsiyeti öğrenince soyle kız merak ettim

Ay etmem mi isteyen herkese Allah hayırlı bi şekilde nasip etsin sadece stresten uzak durun zamanı vardır eminim. Muhakkak alıntılar yazarım

Şimdi yandan baktığım kadarıyla kıza daha çok benziyor gibi…. Ama nubu çok net değil burda… açıkçası bu teorinin de tutmadığı olabiliyor…. Ben tahmin olarak kız diyorum…. Ama bacak arasını görmeden bunu bilmek imkansız

Maalesef işte ultrason resmini bile istedikleri gibi veriyorlar ekrandan çekmeye de izin yok ben de burada bazı teoriler gördüm ondan sormak istedim çünkü cidden 20.ci haftaya kadar beklemek can sıkıcı

Kız 2 oldu :)

Bana da bakar mısınız 10+3

Eklentiler

• IMG_3231.png
    515,1 KB · Görüntüleme: 114
Benimde 12 haftalık açıkcası bende çok merak ediyorum
Benimde 12 haftalık rica etsem bilenler yorumlayan bilir mi acaba çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20231023-WA0002.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…