Bebek Beslenmesi 12 günlük bebegim geceleri uyumuyor. Ne yapmam lazım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşım benim 8 aylık oğlum var boşuna ne yapabilirim diye araştırma bende çok araştırdım bi faydası yok başta öyle oluyo çekiceksin mecbur benimki gece gündüz karıştırıyodu 2 haftada tam 21 kilo verdim yorgunluktan uykusuzluktan biz 3 aydan sonra biraz biraz düzeldik ama hala bile belli olmuyo diş başladı şimdide dişten uyumuyo

sizi hissetmek isteywbilir ve eger besiginde yatuyorsa besigine tülbent fular tarzı kullandıgın esyayı koyabilirsin zaten gazı oldugunda aglamaktan morarabilir o derece

arkadaşlar easy diye bir yöntem var. deneyin eminim faydasını göreceksiniz.

Eat (Yemek), Activite(Aktivite), Sleep(Uyku), Your time(sizin vaktiniz) yani baş harflerden EASY.
Tracy HOGG adlı bir yazarın kitabını okuyorum. 31 haftalık gebelik sürecindeyim. bebeğimi elime aldığımdan itibaren okuduklarımı uygulamak istiyorum. sizlere kısaca anlatayım.
bu sistemde her bebeğin düzeni olmalı deniyor. her bebek sabah 9 da kalkacak akşam 10 da yatacak diye bir şey söz konusu değil. fakat bu sistemi doğru uygularsanız bebeğiniz 2 ayda düzene kavuşarak belirlenen saatlerde kalkacak ve yatacak.
12 günlük bebekten bahsediyorsunuz. emziriyor musunuz yoksa mama mı kullanıyorsunuz önce bunları bilmem gerek.

ilk 3 ay bebeğimiz 3 saatte bir bu rutine oturtulmalı. örneğin bebeğin sabah 5 de kalktı. bebeği besle, beslenme 40-45 dk sürmeli. 5.45 oldu. ardından altını temizle ve bebeğinle vakit geçir. 6.15 de bebeği yatır ama memede değil, kendi yatağında sallamadan. eğer kendi yatağında yatmaya alıştırmadıysan o ayrı bir vaka. onu da düzene sokmalısın. 6.15 de yatan bir bebek 1,5 saat uyumalı. aslında kitabı okuduktan sonra eşimin de bilgisi olması için hazırladığım excel tablosu var ama buraya yükleyemiyorum. sizlere isterseniz gönderebilirim.

X