12. gün: Morarma ve sol taarafa cok feci kramp giriyor, normal mi? Lütfen yorum yapin

Ayisigi86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
48
1
12 gün önce meme büyütme ameliyati oldum.. Ilk 2 gün agri cektim..sonrasinda gündüzleri ve aksamlari gezmekten hic geri kalmadim, cok cabuk ayaklandim... Istanbul'da dört döndüm, gezmedigim yer kalmadi :)))) Yatarken hep agrilarim oluyordu geceleri ve sabahlari özellikle... Simdi ise sag gögsüm tamamen iyilesti gibi, yan da yatabiliyorum, fakat sol gögsüme cok kötü kramp giriyor, sanki bicak saplaniyor, geceleri yatamiyorum, normal mi bu? Bir de sag gögsümün üstünde ceviz büyüklügünde kan birikintisi, morarma meydana geldi, doktorum normal gecer dedi.. Cok endiseliyim, neden sag gögsüm cok iyi durumdayken sol gögsüme böylesi kramplar giriyor? Benzer seylerle karsilasanlar var mi? Paylasirsaniz cok sevinirim...

ayisigi86, sıkıntılarla kimse ilgilenmiyor görüyorsun.Herkes çok pozitif, güzel şeyler duymak istiyor.Bu ara ameliyat olma konusunda gaza gelmiş durumdayız.Nasıl daha iyi oldun mu bari?

merhaba benim morarma olmadı ama 3 ay olmasına rağmen hala sol göğsümde ağrım oluyor arada aniden kramp gibi başlıyor sonra kendiliğinden geçiyor...

Benim 1 ay oldu ama bu haftaya kadar sol göğsümde hep ağrılarım vardı Bu hafta geçti allahtan değilse benimde baya psikolojim bozuktu ,kafayı takmıştım...Özellikle derin nefes aldıgımda gülerken öksürürken falan oluyordu.Seninde geçer umarım.Sigara kullanıyormusun???Belki bununla alakalı bir durumdur,ben kullanıyorum çünkü

merhaba arkadaşlar
bende 20 gün önce gögüs dikleştirme amaliyatı oldum
şu anda gögüslerimde hala şişlikler var.genel olarak yamuk yumuk görüntü var.ara ara her iki gögsümede kıramplar sancılar giriyor özellikle akşamları epey sızlama şeklinde agrı oluyor.
meme başı dikişlerim iyileşti.alta dopğru inen dikişte öyle en dipteki büzüşük dikiş henüz iyileşmedi.
benim sorunumda gögüs ucumdaki his kaybı hiç bir şey hissetmiyorum doktorum 6 ayı bulabiliyor düzelmesi dedi.şu anda hiç ama hiç his yok sizde durum nasıl
alttaki büzüşük dikişte henüz düzelmedi buruşuk dikiş ne zmana düzelir bilenler yardımcı olursa sevinirim
doktorum 6 ay sonra ancak tam şekli oturacak dedi.sizlerde durum nedir??

Verdiginiz yanitlar icin tesekkürler arkadaslar....

Sabir sabir sabir demisti doktorum ve gercekten de sabir diyorum.. Üc haftami doldurdum ve daha önce bahsettigim agrilar, sancilar, kramplar ve morarma kalmadi... Hergün biraz daha iyi hissettim kendimi.. tabi ki tamamen normale dönmüs degilim ama cok iyiyim.. Sorunsuz yan yatabiliyorum artik...karin üstü denedim ama henüz erken ve rahatsiz ediyorlar...eee eskiden gögüslerim neredeyse olmadigi icin karin üstü yatmam icin engel yoktu...simdi öyle mi....

Ben dinlenmem gereken dönemde yani ilk 2-3 gün dinlenmedigim ve sigarayi birakmadigim icin iyilesme süresini bir hafta kadar uzatmis oldum... Bunlarin disinda dedigim gibi cok cabuk ayaklandim...cumartesi günü hastaneden ciktim ve pazar aksami Istiklal Caddesi gibi kalabalik bir ortamda bulundum, dört döndüm..Agri sizi hic yok denecek kadar azdi... Sonradan hissettirdi kendisi.. Naci Bey (doktorum) onu morarma ve kramp yüzünden aradigimda: Ee Istanbul kazan sen kepce dolanirsan olacagi buydu, sabret bir iki gün sonra hicbir seyin kalmaz dedi ve öyle de oldu... Cooooooook mutluyum gercekten... Naci Celik’e ne kadar tesekkür etsem azdir....

Hastanedeyken bir hemsire Naci beyin hastasi oldugumu duyunca cok sansli oldugumu ve Naci beyin hastalarinin cok cabuk ayaklandiklarini söylemisti. O an inanmamistim hemsireye, cok agrim vardi ama gercekten de öyleymis....

Ayisigi86 tekrar geçmiş olsun.Daha iyi olduğuna sevindim.355cc takılmış sana ama şekli nasıldı? Yuvarlak mı, damla mı?

Hastanedeyken bir hemsire Naci beyin hastasi oldugumu duyunca cok sansli oldugumu ve Naci beyin hastalarinin cok cabuk ayaklandiklarini söylemisti. O an inanmamistim hemsireye, cok agrim vardi ama gercekten de öyleymis....[/QUOTE]

geçmiş olsun,bitmiş seninki..aynen ben de katılıyorum bu düşünceye,naci beyin hastaları çok çabuk ayaklanıyor,ben de kollarımı çok fazla kullandığım için çekmemem gereken gereksiz ağrı çektim,insan ameliyat sonrasında işkence çekecek gibi ağrı çekeceğini düşünüyo,öyle olmayınca da her hareketi yapabileceğini sanıyor..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…